in

Veckans horoskop: 2 – 8 oktober

horoskop 3
Bildkälla: Chewy / Unsplash

Hej mina käraste änglar! Stjärnhimlen har lugnat sig för en stund, och visst känner man av det? Livet fortsätter förstås att slänga kängor i vår väg, men nu blir det åtminstone lite lättare att hantera dem. Tusen kramar från er Baby Venus. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du gör smarta investeringar.
 • Oxen: Ta fram din jättedyra ullmössa!
 • Tvillingarna: Du börjar känna igen dig själv igen.
 • Kräftan: Månen ger dig ny energi.
 • Lejonet: Det blir en lustfylld vecka!
 • Jungfrun: Öppna ögonen!
 • Vågen: Det är inte tid att lata sig.
 • Skorpionen: Sluta tyck synd om dig själv.
 • Skytten: Glada besked väntar!
 • Stenbocken: Allt känns som en dröm.
 • Vattumannen: Står verkligen ALLT på spel?
 • Fiskarna: Det blir tufft!

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära Vädur! Jag kan tänka mig att du har ett bra pengaflow just nu! Kanske så bra att du lånar ut en del av dem till en god vän, eller köper något som du länge velat ha, som kommer att hålla och räcka lååångt fram. Det är en investering. Du vill inte slösa, men du lägger gärna lite extra för att göra din vardag gosigare nu. Det kan handla om ett slags yogamedlemskap, en ny soffa, eller kanske bättre mörkläggningsgardiner! Det känns viktigt för dig att vardagen känns lite extra lyxig, men inom rimliga ramar, den här hösten helt enkelt. 


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Älskade Oxe! ”Har man bestämt sig för något så slutför man det” – ett motto du säkert redan lever efter, men om möjligt ännu mer den kommande tiden. Vilket jobb du än hamnat på nu så känns det helt okej att traggla på där, oavsett vilken skit som slängs i din väg (för har man bestämt sig för något så slutför man det, eller hur?). I övrigt känner du dig säkert mer som en Oxe nu än du gjort på väldigt länge. Mörkret närmar sig, och du är glad över att få ta fram dina varma kläder igen. Typiskt dig att typ ha en jättedyr ullmössa som du använder tills den bokstavligen faller isär – ja, den är det i alla fall dags att ta fram nu, along with alla andra kvalitativa jackor och halsdukar som väntar på vinden. Mysigt!


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära Tvillingar! Veckan börjar för dig med en måne som står i ditt tecken, som får dig att gå djupare in i dig själv. Kanske reflekterar du då lite extra över saker som hänt i din familj, för längesen, eller nyligen. Hur kunde det bli sådär egentligen, varför bråkade du så mycket med din mamma (till exempel alltså)?! Men för varje dag av veckan som går blir det mindre tänk och mer snack från dig, kan man säga. Du känner dig mer som dig själv igen, efter en tid av att ha varit mer introvert. Nu tar du plötsligt livet med en klackspark!


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Älskade Kräfta! Bli inte förskräckt över det missnöje du kan känna över andra i din närhet just nu – det går snart över. Men kanske kan du ändå ge dem en knuff i rätt riktning? Du har nämligen nu en förmåga att se saker klarare än vanligt, du har en överskådande blick som ger dig viktiga insikter om både dig själv och andra. Dela med dig av dem, men på ett schysst sätt. Lagom till helgen kommer månen och ger dig ny energi! Något du inte kunde sluta tänka på under fredagen, tar du tag i på lördagen. 


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära Lejon! I kärleksrelationer känner du säkert ett stort behov av att få komplimanger och beröm (”bekräftande ord” är nog ditt främsta kärleksspråk kan jag tänka mig – om du nu tror på sånt). Men nu visar sig ytterligare ett starkt behov hos dig: fysisk beröring (hoppas du får till det under veckan)! På söndagen ger månen dig en skjuts att ta tag i saker – ta vara på det. Ja, som du ser blir veckan lite omvänd för dig: under vardagarna handlar det om njutning, och på helgen tar du tag i det som känns mindre kul. Lyxig fördelning ändå!


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Älskade Jungfru! En härlig grej med dig är att du kan hålla fast vid relationer (både romantiska och vänskapliga) länge, länge. Ofta med personer som inte alls förtjänar din lojalitet. Men, det kan också slå över helt åt andra hållet för dig, och då tycker du istället att ingen alls duger att vistas i din inre krets. Här kommer jag med halvroliga nyheter: den här tendensen är starkare än någonsin i dig nu – allt känns plötsligt svart eller vitt. Antingen håller du fast vid relationer som inte får dig att växa, eller så blockar du någon som det hade kunnat bli något superfint med. Se det här horoskopet som ett tecken på att det är dags att öppna ögonen och se verkligheten för vad den är!


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära Våg! Starka energier fortsätter att följa dig, vart du än går och vad du än tar dig an. Mars ger dig en redig spark i röven för att du ska våga ta det där osäkra steget, och solen lyser ditt stjärntecken rätt i nyllet för att väcka dig och skaka om dig. Det är inte tid att sitta på arslet. Ditt förflutna kan försöka komma ikapp dig under veckan, och då gör du klokt i att bearbeta det innan du springer vidare. Nymånen närmar sig för varje dag som går – släpp taget om det gamla och välkomna in det nya! 


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Älskade Skorpion! Den här veckan handlar det om att go back to the basics för dig. Sugen på att resa? Ta istället en promenad i ditt ännu oupptäckta närområde. Cravear du djup passion? Börja med att fråga om den där personen ens har lust att ses. Min poäng är att du måste börja någonstans! Du kan inte bara gå runt och tycka synd om dig själv för att du inte har det som andra har. Alla börjar någonstans och du börjar precis där du står, exakt just nu, precis denna sekund. Du kan inte ändra på det som hänt, men du kan välja vilken väg du ska ta härifrån.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära Skytt! Det kan bli lite bråkigt med familjen i veckan! Eftersom du har svårt att uttrycka dina känslor kan en del missförstånd uppstå. Kom ihåg att ingen kan läsa dina tankar, och att du heller inte kan läsa deras. Kommunicera med varandra! Merkurius retrograd är faktiskt över, så du har inget att skylla dålig kommunikation på längre… Om du väntar på något typ av besked under veckan – kanske resultaten från en tenta – så behöver du inte oroa dig. Det blir bättre än du tror!


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Älskade Stenbock! Din tillvaro är närmast drömlik nu. Det här kan visa sig på många olika sätt! Kanske händer det saker omkring dig som känns helt sjuka, som inte hör till vardagen, typ du råkar bevittna ett brott på en allmän plats och det känns som att du är med en film. Eller så ligger du hemma och feberyrar och drömmer. Det här är faktiskt en perfekt tid för dig att göra just det – drömma och låta ditt undermedvetna styra dig. Vad är det första du tänker på när du vaknar? Det sista innan du somnar? Och vad drömmer du om under nätterna? Det kanske kan säga dig något.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära Vattuman! Det är en utmanande tid för dig, det ska jag inte ljuga om. Kanske känner du det som att mycket står på spel? Som att nästa steg du tar kommer att förändra allt? Att hur du presterar nu kommer påverka resten av ditt liv? Men vet du, så är det alltid och oftast blir det bra ändå. Det löser sig! Blir det inte som du hade tänkt dig så dyker en helt ny möjlighet upp istället! Vad är det man säger – när en dörr stängs så öppnas ett fönster? Så är det verkligen för dig. Det kommer alltid öppnas ett nytt fönster.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Älskade Fiskisar! Nu känns livet kanske lite tufft, ändå. Familjekonflikter ställer till det, du känner dig stressad, kanske förkyld – precis just nu när du verkligen inte har tid att vara det. Pengaflödet är inte heller så stort som du hade hoppats… En bra grej med den här tiden är att du kommer lära dig supermycket om dig själv, och överraskas av vilken jävlar anamma du ändå har! Du är ingen quitter! Men glöm inte bort att ta hand om din hälsa också, det är viktigt nu.