in

Veckans horoskop: 19 – 25 juni

torsdag 1
Bildkälla: Unsplash

Hej mina änglar! Den här veckans stjärnhimmel bjuder på två stora motstridiga krafter! Vi har Saturnus som börjat röra sig i retrograd och som får oss att blicka inåt och bakåt – men också en nymåne som får oss att drömma om framtiden. Hur du kommer påverkas av detta beror helt på hur stjärnorna stod när du föddes. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du är spindeln i nätet.
 • Oxen: Tänk efter innan du agerar.
 • Tvillingarna: Nu är det tid för samarbete.
 • Kräftan: Mys och njut!
 • Lejonet: Jobba med dina skuggsidor.
 • Jungfrun: Var spontan!
 • Vågen: Dela med dig till andra.
 • Skorpionen: Använd din humor.
 • Skytten: Öppna hjärtat för något nytt!
 • Stenbocken: Se upp så du inte uppfattas som skrytsam.
 • Vattumannen: Du har tur med pengar!
 • Fiskarna: Det finns utrymme för utveckling.

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Du kommer att fortsätta glida på samma våg som förra veckan, Vädur. Idéer kommer flöda och folk kommer att lyssna! Nu är det dags att sätta planerna i verket. Bli inte förvånad om det är extra många som försöker få tag i dig denna vecka. Du är spindeln i nätet just nu. Försök ha kul på vägen bara! Var inte rädd att delegera. Det är roligt att styra och ställa lite grann, och så länge du inte tar på dig allt själv, så kommer det gå galant. På detta har du en nymåne den 18 februari då du verkligen bör manifestera alla dina drömmar och idéer, som vi båda vet att du har. Men missar du nymånen på söndagen ska du inte stressa sönder över det. Energin hänger sig kvar några dagar efter, du har tid.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Den här veckan kommer du dra nytta av din spirande intelligens! Du kan komma att hamna i situationer där du måste välja mellan att gå direkt på känsla, eller tänka efter innan du agerar. Just den här veckan är du smart om du tänker efter först. Utöver detta kommer något du kanske inte är så van vid – förändringens energi, som drar likt en frisk vindpust genom ditt horoskop denna vecka. Med andra ord är det troligt att du känner en plötslig lust till självförverkligande, men på vilket sätt återstår för dig att upptäcka och se. Kanske får du en plötslig lust att köpa din allra första självhjälpsbok, eller så vågar du dig ut på en helt ny typ av dejt! Rafflande!


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Den här veckan är du den bästa samarbetspartnern man kan tänka sig. Dig kan man lita på. Lita på det och visa det! Säg: här är jag och jag är jättebra! Veckan lämpar sig för nya överenskommelser. Har du till exempel gått runt och funderat på att ta relationen ett steg vidare… så är det här veckan du väntat på. Jag kan inte lova att du kommer få ett ja-svar, men stjärnorna står rätt för att du ska kunna pitcha in dig själv på bästa sätt. Du känner dig samarbetsvillig och logisk. Dig är det inte svårt att komma överens med den här veckan! Dig kan man bygga ett hus med! Dig kan man bli affärspartner med! Du fattar. Den här veckan handlar alltså om samarbete och nya överenskommelser tillsammans med andra.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Den 22 juni kliver vi in i din period, kräftis! Nu tar vi hand om varandra, och det gäller ALLA. Det som gäller dig specifikt den här veckan är något så härligt som en uppmaning om att bara njuta. Gotta dig, mys, gör allt det där du älskar, för nu är du i ditt rätta element. Du har plötsligt lust att lägga tid på dig själv. Men ett varningens ord: var extra eftertänksam kring stora köp denna vecka. Kring nymånen den 18 juni blir det extra viktigt att vara förlåtande. Var sådär förlåtande mot dig själv, som du är mot dina vänner. Dagarna efter nymånen, alltså i början av veckan, kan du säga affirmationer som du vill ska sätta ton för den kommande månaden. Låt de handla om hur fin och duktig och otrolig du är. För det är du. Fatta vad mycket du har åstadkommit! Det är inte klokt ju! Ge dig själv en klapp på axeln.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Den här veckan fortsätter på samma spår som den förra. Något ska rensas bort i ditt liv, saker ska komma upp till ytan, och du ska jobba med dina skuggsidor. Det här kan visa sig genom att du känner dig ovanligt ilsken över hur människor omkring dig behandlar andra, eller över din egen livssituation. Du kan också störa dig lite extra på när du känner att du inte blir lyssnad på. Det kan kännas extra svårt att bita sig i tungan, och aldrig har det känts så befriande att svära som nu. Å vet du? Man får faktiskt svära. När man möts av så mycket skit på en gång så får man faktiskt det. Den 21 juni vänder det äntligen, och dina möten med människor börjar kännas varma och lättsamma igen.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Du har dina små rutiner (läs: regler) i vardagen som du följer dag ut och dag in. Saker ska vara på ett visst sätt, för det blir helt enkelt bäst så, eller hur? Dina regler kan ändras över tid, oavsett om det gäller hur man ska träna för bästa resultat, eller hur man ska städa för att det ska bli så rent som möjligt. Min poäng är att du har en baktanke med det mesta som du gör, det är sällan saker händer av en slump för dig. Den här veckan kommer du tvingas strunta i någon eller några av dina rutiner. Du kommer att stå öga mot öga med spontaniteten, och tvingas göra saker annorlunda. Det här blir en betydelsefull övning för dig, och den kan komma att kännas mycket mer utmanande än du anar.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Du fortsätter att fördjupa dina kunskaper inom ett ämne. Snart, eller kanske redan nu, är du så bra på det du gör att du kan märka hur människor närmar sig  för att lära av dig. Du är en inspirerande mentor som lägger stor vikt vid att hålla en god ton, och det uppskattar människor omkring dig. Så ut och sprid dina kunskaper till världen! Du kommer upptäcka hur givande det är att dela med sig till andra. Utöver detta kan det dyka upp en del viktiga sysslor på hemmafronten som behöver göras, och det illa kvickt. Skjut inte upp dessa till senare.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

När en vän har det kämpigt är du den första hen vänder sig till. Du är en tålmodig och nyfiken lyssnare, och du skulle aldrig ge första bästa råd som du egentligen inte tror på. Du dyker gärna djupt ned i din väns problem. Och det är ju toppenbra! Men du har en sida som ibland hamnar i skymundan. En sida som dina vänner uppskattar minst lika mycket som din goda lyssnarförmåga. Jag talar förstås om din humor! Den här veckan kommer det lämpa sig extra bra att använda din allra mörkaste humor. Det är avdramatiserande att du kan se det roliga i misären!


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Det är något som rycker lite i dig den här veckan. I bröstet bubblar en längtan efter något nytt. Livet har fått tuffa på rutinmässigt på senaste, men det ligger i din natur att vara nyfiken på det som väntar runt nästa hörn, och just nu kan det kännas extra starkt. Du är inspirerande i din äventyrslust, och det finns någon i din närhet som ivrigt väntar på att få följa med på ditt nästa upptåg! Var inte rädd för att fråga om hen vill haka på. Det är möjligt att tiden som inte räckt till på senaste plötsligt dimper ned i ditt knä, och du äntligen kan catcha upp med vänner och familj. 


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Från och med den 17 juni börjar en tid för reflektion. Det är Saturnus (som du har en extra stark koppling till) som är i farten, och denna gång rör den sig baklänges. Saturnus står för ordning och reda, motgångar och begränsningar, och när planeten rör sig baklänges tillåts du att reflektera lite extra över gamla misslyckanden. Kämpa inte emot när tankar som dessa dyker upp i huvudet – reflektera istället över varför det blev som det blev och vad du kan dra för lärdomar av det. För övrigt är det möjligt att du får beröm för ditt hårda arbete, men se upp så du inte uppfattas som skrytsam och arrogant, då en del ego-energier rör sig i ditt horoskop just nu.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Likt Stenbocken har Vattumannen en stark koppling till Saturnus, som går baklänges från och med den 17 juni. Saturnus står för ordning och reda, begränsningar och motgångar. Men få inte panik! Det här betyder inte att du kommer mötas av fler motgångar än vanligt, utan snarare att du kommer börja fundera över de motgångar som du varit med om tidigare. Du kanske börjar grubbla över varför du gav upp det där gamla projektet så snabbt, vilka utmaningar du möttes av då, och vad du hade kunnat göra annorlunda. Var inte rädd för att gå in i de här tankarna, de kommer till dig för att du behöver bearbeta dem. Möjligen har du även tur med pengar den här veckan!


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Den 18 juni är det nymåne. Då, och dagarna omkring, är det dags för dig att get to work med dina intentioner för kommande månad. Den här gången kan du låta dem handla om dina vänskaps- och familjerelationer. Det finns förstås utrymme för utveckling där, du vet säkert vad jag talar om, så sätt dig och skriv ned dina önskningar för hur du hade velat att dessa relationer i den bästa av världar skulle se ut. Det är möjligt att du och din familj får en ökad förståelse för varandra denna vecka, och det kommer föra er närmare. Du kommer också göra någon i din närhet riktigt stolt.