in

Veckans horoskop: 17 – 23 juli

stars
Bildkälla: Unsplash

Hej mina käraste änglar! Saturnus går fortfarande baklänges och påminner oss om att göra rätt och jobba hårt. Vi blir kanske påminda om gånger då vi latat oss för mycket. Sedan har vi Neptunus som också går i retrograd, och får oss att se saker för vad de verkligen är. Hemligheter kommer upp till ytan! Hoppas ni inte blir alldeles slutkörda av dessa retrograder, det blir en del inre arbete. För att lätta upp det hela står kärleksplaneten Venus fortfarande i lejonets tecken, och av detta blir det krut i kärlekslivet! Men mer om det nästa vecka. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Undvik tjafs!
 • Oxen: Du är lite lat.
 • Tvillingarna: Du har svårt att hitta en balans.
 • Kräftan: Du är lite känslig för kritik nu.
 • Lejonet: Kärlekens planet står i ditt tecken.
 • Jungfrun: Sluta snacka skit!
 • Vågen: Kompromissa inte för mycket.
 • Skorpionen: Folk lägger märke till dig lite extra just nu.
 • Skytten: Ditt humör smittar av sig!
 • Stenbocken: Vad som helst kan hända.
 • Vattumannen: Ta tag i dina mål!
 • Fiskarna: Nu har du så mycket tur!

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Den 20 juli ska du försöka undvika tjafs. Du kommer inte att ”vinna” bråket, vilket kan få dig att känna dig lite putt. När planeten Mars rör sig i jungfruns tecken kan du bli extra sugen på att vara fysisk med någon, men kanske inte nödvändigtvis på ditt vanliga lekfulla sätt, utan mer på ett få-det-gjort-sätt. Lite få-det-ur-systemet-för-att-kunna-koncentrera-sig-på-annat-sätt skulle man kunna säga.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Nu vill du ha det bekvämt omkring dig. Detta gäller både det materiella och människorna runt dig. Folk får faktiskt komma till dig, tycker du, varför ska du ta dig till dem? Med andra ord är du lite lat, förlåt. Även om jag inte vill uppmuntra till miljöovänlig internetshopping så lär du vara extra sugen på det just nu. Det här är också den sista veckan på ett tag, då stjärnorna står helt rätt för dig att skapa underbar konst. Sista rycket – måla en tavla. Nej, jag skoja. Konst kan vara många olika saker. Livet är konst. Gör din egen tolkning! 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Just nu känns det svårt för dig att finna balans. Det är som att du antingen bara är i kroppen, hårdtränar och inte kan tänka på något annat – eller i huvudet och överanalyserar alla konversationer som hänt, ja kanske till och med de konversationer som inte ägt rum ännu! Kan du försöka hitta balansen däremellan? Dra ned på överanalysen i alla fall? Det finns folk omkring dig som försöker nå fram men förgäves. Lyft blicken! Personer som är snabba i sinnet och rappa i munnen dras till dig nu.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Möjligt att du är lite extra känslig för kritik just nu. Visa den här texten för de som är tuffa mot dig! Du kan faktiskt inte hjälpa att det är lite extra kämpigt med känslorna nu. På måndagen den 17 juli står Uranus och månen mitt emot varandra. Då du är ett tecken som har en extra stark koppling till just månen kanske du känner av det här lite extra. Uranus står för innovation och förändring, så var beredd på att otippade och lite konstiga saker kan hända under den här dagen.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Wohoo Venus står i lejonets tecken! Det här påverkar såklart alla tecken, du kan tänka på det som att ditt sätt att vara i ett dejtigt sammanhang inspirerar alla omkring dig just nu. Men självklart är det du som får skina lite extra! Ut och flirta, för en gångs skull kanske folk fattar din grej helt och fullt, och flirtar på samma sätt tillbaka! Är det inte underbart att vara på samma frekvens?


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

SLUTA. SNACKA. SKIT. Om andra alltså. Det finns en risk att det kommer ut snart, och når helt fel personer, om du inte är riktigt försiktig… Med Mars som rör sig i jungfruns tecken kan du råka behandla din sexpartner lite väl mycket som en köttbit, glöm inte bort att det är en människa med känslor. En bra grej är att dina relationer på jobbet går bra nu, du är omtyckt och uppskattad och ses som en mycket viktig del i det pussel som är din arbetsplats.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Du rör dig i sjunde huset på himlen. Där trivs du bra! Det innebär att du har lätt för relationer just nu. Du är samarbetsvillig och hakar på det mesta. Folk gillar att umgås med dig. Det enda som skulle kunna bli riktigt tokigt här är om du kompromissar så mycket att du tappar bort dig själv. Vad var det DU ville nu igen? Håll lite koll på det, och så slänger jag in att du ska ta hand om din familj också, för det säger stjärnorna att du ska.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Ibland är det som att du tror att du öppnat upp dig massor, delat med dig av hela dig, när den du samtalat med egentligen berättat mer om sig själv än du ens öppnat munnen i sekunder. Det är ingen som tänker efter ett samtal med dig ”oj jävlar vad hen delade med sig? Fan vad konstigt”. Jag LOVAR. Ha inte social ångest för det där du sa på den där festen. Det är bara du som minns just det. För övrigt lägger folk märke till dig just nu! Anamma den venusenergin som är i rörelse nu, det vill säga var inte rädd att våga synas!


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Du kan få människor att känna sig som dina närmaste vänner fastän ni är främlingar för varandra. Det är en fin egenskap, som du kan använda dig av i veckan när den slår till extra starkt. Du har ambitiösa idéer och ett glatt lynne, och det smittar av sig. Den 17 juli står Uranus och månen mitt emot varandra och då kan du förvänta dig att det plötsligt känns ännu lättare att få till synes oöverstigliga idéer att gå igenom!


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Du kan vara rätt pragmatisk till och från, och det är ju toppen i rätt sammanhang, men ibland hindrar det dig från att drömma. När Uranus möter månen den 17 juli kan vad som helst hända, så var beredd på det – allt är inte alltid logiskt! När kärlekens planet, Venus, står i lejonets tecken sker ett skifte i dig och du är troligtvis mer sugen på att dejta och hänga i gäng, och lite mindre sugen på att jobba eller vara hemma.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Saturnus står fortfarande i vattumannens tecken och naggar dig med tjat om att ta tag i din karriär. Känns ditt nuvarande arbete för tråkigt? Kan du inte sluta tänka på det där andra jobbet du hade velat söka? Har du gett upp på ditt mål, den där befordran, och börjat slappa istället? Saturnus är här för att be dig gaska upp dig. Du kan. Det krävs bara en hel del hårt arbete och disciplin för att nå dit. 


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

I början på veckan ska du se till att ta det lugnt. Alla nya intryck, och kanske ett par nya besked, har gjort dig matt. Hem, bearbeta, knåda det i hjärna och hjärta för att sedan komma igen starkare än förr. Sista dagen på veckan, den 23 juli, kliver vi in i lejonsäsongen och det här är en välkommen knuff i rätt riktning för dig, Fiskis. Du är här för att ta världen med storm!