in

Veckans horoskop: 17 – 23 april

roberto nickson vRAYwESFc U unsplash 1
Foto: Roberto Nickson / Unsplash

Nyfiken på vad just du har att vänta under de kommande dagarna? Veckans horoskop är här! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Tro på dig själv!
 • Oxen: Du behöver inse att något är över.
 • Tvillingarna: Vilka sammanhang är rätt för dig?
 • Kräftan: Ta ansvar för dina ambitioner och mål!
 • Lejonet: Släpp taget och gå vidare.
 • Jungfrun: Stå på dig!
 • Vågen: Sätt tydliga gränser.
 • Skorpionen: Ta ett steg tillbaka.
 • Skytten: Var ärlig mot dig själv.
 • Stenbocken: Ta dig själv på allvar!
 • Vattumannen: Du känner dig inspirerad.
 • Fiskarna: Du måste ta för dig.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu börjar det hända grejer. Veckan blir startskottet för en rad förändringar som kommer påverka dig under en lång tid framöver! Det kan dock kännas lite skakigt just nu och du kämpar med rädslor och låg självkänsla. Du måste tro på dig själv – och på att de obekväma förändringar du genomgår är för ditt eget bästa.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, innerst inne vet du att något redan är över. För att förstå vad det hela handlar om ska fundera över hur du är i relation till andra. Är det dags att söka sig till nya sammanhang? I veckan är du även extra känslig när det gäller vänner eller syskon, och du känner dig lätt trängd eller kritiserad.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, var hör du hemma egentligen? Vilken är din plats på jorden? Det är frågor som du funderar över under veckan. Det kan handla om att du saknar fotfäste och inte känner dig lika trygg längre – även i sammanhang som tidigare känts självklara. Nu behöver du fundera över vilka människor du vill vara nära, och vilka som inte längre tjänar dig.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, fortsätt framåt! Veckan sätter en boll i rullning och nu behöver du steppa upp och våga ta nödvändiga beslut för att du ska komma vidare. Mycket av det här är relaterat till långsiktiga mål och karriär, men mitt i allt hanterar du även en inre konflikt som gäller något mer personligt. Det kan handla om ett gammalt sår som inte läker, eller förväntningar som är svåra att leva upp till.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, det är dags att byta spår. Ibland är det enklare att hålla fast vid något som gör ont, än att kasta sig ut i det okända. Under veckan känner du dig med stor sannolikhet sentimental, och du har svårt att verkligen släppa taget om något du behöver gå vidare från. Det finns en möjlighet för dig att testa en ny väg nu, men du kommer behöva utmana dig själv och börja om på nytt.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, det är dags för verklig förändring. Ha tillit till universum nu, det finns goda anledningar till det som sker. Veckan kan komma med ett besked som skakar om tillvaron, eller som tvingar dig till obekväma men nödvändiga förändringar. Nu behöver du vara modig för att ta tag i dina problem. Det finns även en risk för konflikt med någon nära dig, stå på dig!


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, gränser behöver sättas. Veckan riktar strålkastarljuset mot dina närmsta relationer, och pekar mot nödvändiga förändringar inom dem. Du behöver reflektera kring de kompromisser du gör, vem gynnas egentligen av dessa? Är det du som tar hem storvinsten, eller är det någon annan? Du behöver sätta tydliga gränser för att dina relationer ska funka.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, ibland kan ett nederlag få positiva konsekvenser. Under veckan skakas din vardag om, och du kan vänta dig att något rörande arbete eller något projekt tar en oväntad riktning. Det här kan kännas segt, men se det som en möjlighet att vila! Vissa av er får nämligen pausen ni behöver nu, medan andra behöver börja om från början direkt. Du behöver ha tillit till att saker ordnar sig nu, det är okej att jobba framåt även om vägen känns krokig.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, du är på jakt efter något äkta. Du har mer energi än vanligt, och flänger runt mellan evenemang och olika umgängen. Det finns dock en risk att du mest gör allt det här för att, utan att egentligen reflektera över vad det gör med dig. Kanske behöver du inspiration från nytt håll, men för att hitta det behöver du vara ärlig med vad som gynnar dig och inte.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, ta dig själv på allvar. Den här veckan handlar till stor del om närhet och dina innersta känslor. Nu behöver du reflektera kring hur ett gammalt ärr påverkar dina nuvarande relationer. För de stenbockar som brukar inta försvarsposition vid konflikter kan veckan komma med en särskild utmaning.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, veckan leder dig in på ett spännande spår. Nu väcks din nyfikenhet till liv! Mycket handlar om att ha en balans mellan ansvar för vad du faktiskt behöver göra, och din nyvunna kärlek för något helt annat. Tillåt dig själv att göra saker annorlunda, men strunta inte i dina åtaganden. Veckan riskerar dock även att präglas av en hel del osäkerhet rörande din självbild.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu är det allt eller inget som gäller. Veckan är här för att ge dig en ordentlig spark i röven – du har bra idéer, men behöver självförtroende också! Du har ett driv framåt när det kommer till något kreativt. Problemet är att du saknar en grund att stå på, men det är helt enkelt något du får bygga upp. Du klarar det här, du måste bara ta för dig.