in

Veckans horoskop: 16 – 22 oktober

veckans horoskop
Bildkälla: Freepik

Hej änglar! Nu har vi kommit till sista veckan i Vågens tecken för denna gång! Hoppas ni som jag har hunnit mingla, piffat er, löst konflikter. Om inte, tycker jag ni ska ta chansen nu, för sedan bjuder stjärnhimlen på något helt annat. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Ta hand om dig själv först.
 • Oxen: Oväntade saker händer!
 • Tvillingarna: Du strävar efter total harmoni.
 • Kräftan: Nya insikter väntar!
 • Lejonet: Sortera ut och organisera.
 • Jungfrun: Lägg logiken på hyllan!
 • Vågen: Du är drottningen av balans.
 • Skorpionen: Var inte rädd att ställa de svåra frågorna.
 • Skytten: Du prioriterar dig själv.
 • Stenbocken: Välj en väg och följ den.
 • Vattumannen: Du styrs av din moraliska kompass.
 • Fiskarna: Likasinnade dras till dig.

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Hej Vädur! Planeten Chiron går i retrograd i ditt tecken. Den belyser dina djupaste sår, påminner dig om dina värsta trauman, men också om hur du kan använda dina erfarenheter till att hela och hjälpa andra. Du har en stor förståelse för de som är svaga nu. Men viktigt är att du tar hand om dig själv i första hand, för att kunna hjälpa andra sen.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Hej Oxis! Kanske lägger du märke till att oväntade saker händer dig nu. Det kan vara för att planeten Jupiter spökar (går i retrograd alltså) i ditt tecken nu. Du upplever det kanske som oflyt och otur, men det som händer nu har en mening! Det kommer att putta dig i rätt riktning – till någonstans där det är meningen att du ska vara!


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Tvillingarna! Kanske har du svårt att make up your mind nu. Det kan gälla ett större beslut som har med inkomst eller intäkt att göra, eller mindre vardagsbeslut som vilken vän du ska välja när du råkat dubbelboka dig. Vela inte ihjäl dig, lyssna på magkänslan i dessa ”svåra” beslut! Din välbekanta längtan efter att något ska hända ersätts den här veckan av en längtan till bekvämlighet. En vardag i perfekt balans. Ett liv i harmoni. Ta dina beslut därefter!


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kräftis! Efter helgens solförmörkelse trillar några nya insikter kring hem och familj in i ditt medvetande. Din vecka börjar antingen mjukt och segstartat efter den ansträngande helgen, eller i en framåtanda som peppar dig att sätta dina nya idéer i verket! I övrigt längtar du efter att känna dig kreativ, och det behöver egentligen inte vara mer storslaget än att du hittar ett nytt sätt att organisera i ditt skafferi.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Hej Lejon! Förklara nu vad du egentligen menar! Ta inte för givet att alla tänker precis som du och bara direkt ska förstå vad det är du tycker att de har gjort fel. I deras värld har de troligtvis inte gjort något fel alls. Du dömer faktiskt folk ganska snabbt, och du är inte heller rädd för att konfrontera. Hjälp. Gå till botten med dina känslor först, ta reda på vad det är som triggar dig så värst. Det kommer bli lättare för dig att få dina vänner att förstå varför du känner dig så dåligt behandlad då! Sortera och organisera dina tankar är nyckelord för dig nu.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfru! Det går inte alltid att förklara varför du dras till vissa personer, varför det känns så bra att vara i deras närhet, men när du känner i hjärtat att någon gör dig glad så ska du lyssna noga på det! Skit i att personen inte uppnår dina ytliga krav! Ja, ditt logiska tänkande kan du lägga på hyllan för en stund. Nu är det nämligen dags att hänföras av det vackra omkring dig, av det som kommer till dig utan att du behöver planera det. Njut!


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Vågis! Skönhet är viktigt för dig. Du är drottningen av balans, av att vara precis rätt, följa vett och etikett, och veta precis när man kan bryta en liten, liten regel utan att någon ska döma dig. Det har varit harmoniska veckor för dig, Vågis (bortsett från i helgen då) och det gäller även denna vecka! 


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Hej Scorpio! Veckan börjar med att månen står i ditt tecken. Du funderar då kanske lite extra på saker som makt, sex, lojalitet. Var inte rädd att ställa de frågor som du undrar över! Men – ett varningens ord: var försiktig med din kropp under dessa dagar. Blir det åka av bör du verkligen känna efter och ta det lugnt. För övrigt är det mycket som händer på vänskapsfronten! Nya och gamla hör av sig från höger och vänster, och du likaså.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Skyttis! Du är i din egen lilla bubbla nu, och det är egentligen inte alls medvetet eller meningen att försumma allt annat, det liksom bara blir så nu. Du spenderar dagarna som de kommer, gör det du har lust till. Dina måsten samlas på hög, men är du mer sugen på att ta en höstpromenad än att diska, ja, då gör du det. I mitten på veckan är det möjligt att du tar dig an en ny resa. Bokstavlig eller bildlig!


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Hej Stenbock! Du är grundad nu, och det kan te sig på flera olika sätt. Om du inte gaskar upp dig så kan du bli så seg att det känns som att du fastnar i marken du går på, som i en hemsk mardröm. Använd jorden i dig till något positivt istället. Välj ett spår och följ det, som en Oxe skulle ha gjort. Rör dig stadigt framåt. Ät nåt gott. Sätt på dig sköna kläder (man kan vara fin utan att lida pin). På fredagen och lördagen är det ett perfekt tillfälle att ta dig an ett långvarigt projekt! Låter trist kanske, men kan vara allt mellan himmel och jord! Skaffa en hund, ett nytt jobb, fråga chans på nån. Tänk långsiktigt!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Hej Vattuman. Kanske lär du känna någon ny i veckan! Det är troligtvis någon som du redan gått förbi tusen gånger men inte tidigare lagt märke till – förrän nu. Ni är kanske grannar, arbetar vägg i vägg, eller så är det en sån där person som varit i din bekantskapskrets i flera år utan att ni, på nåt mystiskt sätt, nånsin pratat med varandra. Under helgen känns det viktigt att göra rätt. Du styrs av din moraliska kompass i alla dina beslut.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskis! Den här veckan handlar för dig om att ta chansen att visa vem du är och vad du går för. Låt andra ta del av ditt rika inre, håll inte hemligt att du har typ världens mest spännande drömmar och idéer! Kanske kan det ge dig något att dela med dig av dina tankar – så som ett jobberbjudande eller en ny vän? Likasinnade dras till dig om du vågar vara dig själv!