in

Veckans horoskop: 15 – 21 maj

veckans horoskop
Bildkälla: Unsplash

Någon behöver ha lite tålamod, medan en annan ska ta tag i alla sina projekt. Här är veckans horoskop! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du löser alla problem.
 • Oxen: Det krävs lite jobb för att nå dina mål.
 • Tvillingarna: Glöm inte att lyssna på andra.
 • Kräftan: Det blir en känslosam vecka.
 • Lejonet: Nu känner du dig modig.
 • Jungfrun: Med lite tålamod kommer du långt.
 • Vågen: Det finns en risk för konflikter.
 • Skorpionen: Du tar tag i alla dina projekt.
 • Skytten: Du lär känna nya människor.
 • Stenbocken: Glöm inte bort dig själv!
 • Vattumannen: Prata med dina vänner.
 • Fiskarna: Det blir en emotionell berg- och dalbana.

Läs hela veckans horoskop här nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, den här veckan ser det ut som om du kommer att ha en stark drivkraft och energi för att ta itu med dina uppgifter för att nå dina mål. Du kommer känna dig självständig och ditt självförtroende kommer vara på topp, vilket gör att du kan ta dig an nya utmaningar utan problem.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Kära oxe, det är dags för dig att börja fokusera på din karriär! Nu är du sugen på att se positiva resultat, men det krävs lite jobb för att nå dit. Var dock försiktig så att du inte försummar dina relationer eller din hälsa. Glöm inte bort att umgås med dina vänner, ta långa promenader och laga goda middagar!


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, se upp för konflikter den här veckan. Försök undvika missförstånd, och ansträng dig för att se saker ur andras perspektiv. Ibland är det viktigare att lyssna, än att få sin egen vilja igenom.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, det ser ut att bli en känslosam vecka. Du är extra bra på att känna av stämningar just nu, vilket gör att du engagerar dig i hur personer runt omkring dig mår. Det är en fin egenskap, men glöm inte bort dig själv. Omge dig med människor som ger lika mycket tillbaka!


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, nu känner du dig modig och redo att ta itu med utmaningar. Du har också en förmåga att påverka andra positivt och din karisma kommer locka till sig nya vänner och möjligheter. Mot mitten av veckan kan du känna en viss oro eller stress när du möter nya utmaningar på arbetsplatsen, men du kan lita på att du kommer hitta bra lösningar.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, under veckan stöter du på en del utmaningar, och du behöver ha tålamod och lita på att allt kommer lösa sig. Det kanske inte blir exakt som du tänkt dig, men du kommer märka att det blir rätt bra ändå. Mot slutet av veckan är din kommunikationsförmåga på topp, ut och nätverka!


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, den här veckan kommer till stor del handla om dina relationer. Det kan uppstå konflikter eller missförstånd, så se till att kommunicera tydligt och vara öppen för andras synpunkter. Mot slutet av veckan behöver du hålla dig fokuserad för att uppnå dina mål.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, du vet alla projekt du skjutit upp? Nu är det dags att ta tag i dem! Under veckan känner du dig motiverad att rensa garderoben, arrangera en loppis och sälja grejer du inte längre behöver. Vi skulle inte bli helt förvånade om du dessutom planterar om alla växer på balkongen innan veckan är slut!


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan får du många möjligheter att lära känna nya människor och skapa starkare band till de som redan finns i ditt liv. Men det finns också en risk att en del konflikter uppstår, så var försiktig när du väljer dina ord.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, nu får du motivationen du behöver för att ha en produktiv vecka på jobbet, och det kommer kännas enkelt för dig att ta tag i alla dina uppgifter. Dock finns det en riska att du glömmer att ta hand om dig själv, så försök komma ihåg att pauser är minst lika viktigt.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under veckan kan du känna sig osäker och tvivla på att du har vad som krävs för att nå dina mål. Sök råd och stöd från vänner och familj så ska du se att du snart mår bättre. Under de kommande dagarna är det också viktigt att du försöker vara öppen för förändringar.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Kära fisk, den här veckan kan du förvänta dig en hel del emotionella berg- och dalbanor. Du kan ske upplever vissa spänningar på jobbet eller i dina relationer, men det är viktigt att du inte låter detta påverka ditt humör. Glöm inte bort att ta hand om dig själv, få tillräckligt med sömn och varva ner när du behöver.