in

Veckans horoskop: 14 – 20 augusti

horoskop 2
Bildkälla: Unsplash

Hej mina änglar! Ni är så fina allihopa, och jag önskar att jag kunde hålla alla era händer under den här extremt instabila tiden, nu när planeterna verkligen sätter oss på prov. Men med det sagt har jag gett er lite läxor för veckan… hoppas det inte blir för mycket för er. Kramar, från er Baby Venus. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Alla vill inte tävla med dig.
 • Oxen: Våga vara äkta!
 • Tvillingarna: Du åker på en resa genom tid och rum…
 • Kräftan: Våga säga vad som är fel!
 • Lejonet: Du kommer lära dig av andra.
 • Jungfrun: Du får nya perspektiv.
 • Vågen: Skaffa dig en åsikt!
 • Skorpionen: Nya insikter väntar.
 • Skytten: Du avslutar några projekt.
 • Stenbocken: Förvänta dig inte att bli uppassad på.
 • Vattumannen: Våga visa intresse!
 • Fiskarna: Sluta tävla med alla hela tiden.

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kan du sluta göra allt till en tävling? Alla är inte tio år i sinnet, som du. Du kan väl hänga mer med några riktiga barn istället, så du får utlopp för det där? Eller skaffa ett jobb där du får leka hela dagarna! På förskola skulle ingen tröttna på att du vill tävla om precis allt. Men vi andra gör faktiskt det ibland. Äsch, det är en bra sida också. Den kommer med stor sannolikhet gynna dig i jobbsammanhang i veckan.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Leta efter någon som orkar med ditt tjat om ”det goda livet”… alla är inte så intresserade som du tror av vad du åt till middag. Skippa matbilden på Instagram, och lägg upp något ÄKTA istället. Dina vänner kanske till exempel är nyfikna på om du är okej fast dejtinglivet går piss just nu? Har du tänkt på det? Att folk kanske bryr sig om dig, om hur du mår?


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Åh, vad kul för dig att du har så mycket energi och lust att göra grejer exakt hela tiden! Men kan du gärna INTE lägga skuld på dem som inte vill följa med? Lär dig göra något på egen hand någon gång, snälla. Ja, du vill ut och resa, långt bort, särskilt nu med nionde huset i ditt tecken. Men har du läst tidningen? Har du sett att världen brinner? Du kan väl stanna i landet och testa lyssna på nån ny musikgenre istället. Det blir väl kul! Det skulle man ju kunna kalla för en slags resa. En resa genom tid och rum och kultur.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Ja, du vill bort härifrån. Du vill bli stimulerad och underhållen. Ingenting duger nu, allt är tråkigt. Du är frustrerad, och kanske också lite irriterad. Vi vet. Eller gör vi? Nej, vi gör ju inte det, eftersom du inte säger något. Sluta upp med din passiva aggressivitet och säg vad som är fel istället! Eller bara gör något åt din tristess så att du känner dig glad på riktigt snart igen. Nymånen den 16 augusti är som gjord för dig att sätta intentioner vad gäller att just säga vad du känner och vill.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Du är solen. Du är kärleken. Du är objektet för allas beundran. Vi säger ditt namn: Lejon. Du vet visst precis hur man är en lojal vän. Du ställer upp i alla väder. Du är festens höjdpunkt. Men vet du hur man läser av ett dystert sällskap? Vet du hur man anpassar sig till andras viljor och önskningar? Hur man kompromissar? Nej, det gör du faktiskt inte, och kanske borde du öva lite på det. Den kommande tiden har du mycket att lära av andra, särskilt av dem som är äldre än dig. ALL lycka till med det! 


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Du är en snobb. Förlåt, men du är faktiskt det. Sänk dina krav på andra, och dina krav på dig själv, så kanske du upptäcker att du blir en gladare människa. Slappna av lite! Jag vet att du ofta känner att du inte duger, och det är väl därifrån som dina höga krav på dig själv kommer. Men om du verkligen skulle försöka se det utifrån; tror du att människor omkring dig kommer att må bättre av att höra din syrliga kritik? Det kommer de inte. Försök nu fokusera på det som är bra med dina medmänniskor (och dig själv) istället! 


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Jag har en uppgift till dig. En hemläxa för veckan. Här kommer den: skaffa dig en åsikt. Och nu menar jag inte att du ska gå in på Tiktok och lyssna på vad alla andra tycker, och bara hålla med första bästa (du vet att du gör det). Vad tycker du om att göra? Vem tycker du om att umgås med? Vad tycker du om för musik? Vi ser fram emot att höra om dina alldeles egna åsikter! Den 16 augusti är det nymåne och då tycker jag du ska skriva ned en intention för kommande månad. Mitt förslag är: ”Jag ska vara mer ärlig med vad jag tycker och känner”.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Det finns kanske en möjlighet, att världen är lite mindre vidrig än vad du tror att den är. Ibland grottar du ned dig så mycket i det hemska att du glömmer bort det fina! Kan du byta ut en jobbig dokumentär till en dokumentär om, jag vet inte, gulliga grisar? Hur mycket det än bär emot för dig, så tycker jag du ska göra något (enligt dig) riktigt ytligt och roligt i veckan. Gå på standup? Bio? Aerobics? Jag tror verkligen det skulle göra dig såå gott. Dessutom är det en utmärkt tid för dig att ändra åsikt kring saker, och få nya insikter! Kanske upptäcker du att Zumba verkligen är din grej (hur sjukt hade inte det varit?)!


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

När du ringt din vän för femte gången utan svar är det dags att ge upp. Du har troligtvis glömt bort att din vän sa att hen skulle göra något just precis då (eller let’s be honest, du lyssnade nog inte ens när hen sa det). Min läxa till dig är att öva på att messa ”ring mig när du kan” istället för att ringa fem(tusen) gånger. Alla har inte tid att prata med dig precis när det passar dig. Du är dessutom verkligen inte känd för att svara frekvent i telefon själv… Man blir ärligt talat skitstressad av din otålighet ibland. Men, we love you! Vi ringer upp! Lovar. I slutet av veckan blir det lättare för dig att avsluta projekt. Rolig omväxling för dig ju! Ta chansen och visa för alla att du inte lägger varenda projekt på hyllan innan de hunnit avslutas. 


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Du och skorpionen borde verkligen ta er ett gemensamt häng i veckan. Ni kan peppa varandra till veckans läxa, som lyder: försök ha LITE roligt åtminstone – och var lite lättsam för en gångs skull! För dig gäller det särskilt att testa något nytt, utan någon baktanke om att bli bäst på det. Att göra något kul bara för att. Utöver detta tycker jag det är dags för dig att ta lite mer ansvar för ditt egna välmående. Du kan inte lägga det ansvaret på andra jämt, och förvänta dig att folk ska rå om dig. Så går det inte till!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

HALLÅ! Dags att vända blicken mot din partner! Eller någon annan som du är mycket nära! Hen börjar nämligen känna sig både osedd och ouppskattad. Du har dessutom varit snabb på att döma ut andras brister på senaste, men hur bra vän har du själv varit? Kanske en jättebra, vad vet jag, men det är i alla fall värt att fundera över. Men om du verkligen tänker efter, kan det vara så att det blivit ett och annat häng med någon där du inte ställt några som helst frågor? Bara pratat om dig och ditt? Aj aj. Öva på att ställa mer följdfrågor. Visa lite intresse för personen som sitter mitt emot dig!


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

”Det där var inte ens ett kul skämt, jag är roligare”, ”gud, hen använder verkligen det ordet helt fel, jag är smartare”,  ”jag har en likadan tröja, fast den är snyggare på mig” – är detta tankar som du haft på senaste? Ljug inte. Vägen mot självförbättring blir kortare om du är ärlig mot dig själv. Mår du verkligen bättre av att tävla med alla hela tiden? Jag föreslår att du under lejonets nymåne den 16 augusti sätter några mål:

 • Fokusera på de positiva sidorna hos människor (snälltolka)!
 • Skämta mer!
 • Vädra dina åsikter högt.