in

Veckans horoskop: 12 – 18 juni

astro
Bildkälla: Unsplash

Den här veckan ska någon hålla hårt i nycklarna, medan en annan ska lyssna till sitt undermedvetna. Veckans horoskop är här – som den här gången är skrivet av vår splitternya astrolog, Baby Venus. Mer

Hej mina änglar. Ni undrar säkert vem jag är. Månen är min syster, solen är min bror, stjärnorna mina allra bästa vänner. På himlavalvet vandrar jag från stjärna till stjärna, lyssnar på deras viskningar om er. Stjärnorna vet allt. Från och med nu kommer jag varje vecka berätta för er om stjärnornas viskningar. Jag ska guida er genom kärlekstrasslet, de svåra besluten, men också de glada stunderna! Vi hörs!

Xoxo Baby Venus

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Drömveckan är här!
 • Oxen: Du spikar äntligen upp den där tavlan på väggen.
 • Tvillingarna: Go with the flow.
 • Kräftan: Känns det obekvämt med förändringar kräftis?
 • Lejonet: Det blir inte en skitkul vecka.
 • Jungfrun: Öppna dina ögon.
 • Vågen: Fokusera på en sak i taget.
 • Skorpionen: Tro på dig själv!
 • Skytten: Ditt undermedvetna försöker säga dig något.
 • Stenbocken: Nu förvandlas du till en riktig materialist.
 • Vattumannen: Se upp så du inte blir uppslukad av ditt ego!
 • Fiskarna: Håll hårt i dina nycklar.

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Du vet precis vem du är och vad du står för, och du är bra på att kommunicera det du tycker. Den här veckan kommer du att få några spännande idéer – och när de kommer till dig ska du sälja in dem till människor i din närhet! Kanske vill du förbättra något på ditt jobb, eller hålla i en stor fest tillsammans med vänner? Det här är veckan då du lyckas sälja in din idé. Drömmarnas vecka! Kör!


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

I början av veckan har du energi att ta tag i saker. Kanske handlar det om att sätta upp den där tavlan som ligger på golvet (och som har gjort det ganska länge nu…), eller att laga den där maträtten som du köpt alla ingredienser till (men som redan närmar sig sitt bäst före-datum med stormsteg). Mot slutet av veckan känner du dig nära din familj. Ta vara på tiden ihop då chanserna för djupa samtal är goda!


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Äntligen är det din tur att må ditt allra bästa! Vi har klivit in i tvillingarnas säsong och här strålar du. Fira det med att vara social på det sätt du trivs bäst med, oavsett om det är i grupp eller på tu man hand. Du har en tendens att överanalysera saker, men försök att go with the flow. Hela veckan lämpar sig för romans! Get out there! Framåt helgen känns det skönt att återgå till rutiner och fokusera på hälsan.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Veckan börjar med en transformation. Kanske i form av en tuff insikt, som gör att du måste tänka om helt. Möjligen gäller det en kärleksrelation som är på väg åt ett oväntat håll. Det kan också vara något du planerat som du plötsligt inte vibear med längre. Det kan kännas obekvämt med förändring kräftis, men du kommer landa i ditt beslut och när det är gjort kan du fokusera på att njuta resten av veckan. Se till att träffa människor som får dig att må bra, och omringa dig med allt som är vackert. Konst och natur!


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Jag ska vara helt ärlig med dig. Det är inte skitkul energier i ditt horoskop denna vecka. Du kan förvänta dig mer eller mindre kriser på kärleksfronten, och mötas av en del konflikter rent generellt. Det är mycket möjligt att din allra mest dramatiska sida får ta stor plats. Det kan komma att bli en stormig vecka helt enkelt. Men, något som är härligt med det är att det kan bjudas på en hel del storm på sexfronten också. Och kom ihåg – efter regn kommer solsken!


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Du befinner dig just nu mitt i en utvecklingsfas. Det gömmer sig massor av lärdomar på vägen och nu uppmuntrar jag dig att öppna ögon och öron för dem! Det är inte omöjligt att du träffar en del nya människor som gör ett stort intryck på dig under veckan. De dyker upp precis just nu av en anledning: för att lära dig något. Lyssna.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Jag vet att det ibland kan vara svårt att se sig själv utifrån och förstå vad man är riktigt bra på. Du är bra på massor av olika saker! Men ibland behöver man fokusera extra på just en sak för att bli riktigt duktig på just det. Bli… bäst? Det är nu dags för dig att fördjupa dig i någon av dina många talanger. Chanserna är stora att du så småningom kommer kunna göra en karriär av din talang!


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Du funderar en del på hur du uppfattas av andra, och vilken roll du tar i grupp. Kanske kastas du in i nya kompiskonstellationer i veckan. Du inser att du fastnat i gamla mönster en längre tid, när du plötsligt blir tilldelad en ny roll i den nya gruppen. Detta kan också gälla din arbetsplats. Kanske får du ett nytt ansvarsområde där, som gör att du börjar fundera över ditt professionella jag? Kan du anta en annan roll än den du tagit tidigare? Du kan nog mer än du tror.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Ditt undermedvetna vill säga dig något och nu måste du faktiskt lyssna! Starta veckan med att sätta dig ned och meditera, eller ta en promenad (utan podd i lurarna). Hur du än slappnar av, så lyssna på vad ditt undermedvetna vill säga dig. Mot slutet av veckan vänds fokus istället utåt och det blir mer viktigt för dig hur du presenterar dig själv. Att sätta på dig något som du känner dig snygg i kommer få dig att känna dig extra självsäker!


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Den här veckan läggs fokus på det materiella. Kanske behöver du göra en ordentlig rensning i garderoben? Eller så får du besök hemma och känner ett behov av att göra om, och piffa till? Det känns plötsligt extra viktigt att ditt hem och din klädstil säger något om dig. Tro inte att du behöver gå ut och shoppa massa nytt för att göra en förändring bara, kanske återupptäcker du kläder och inredningsprylar när du rensar!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Den här veckan ska du vara uppmärksam på jobbmöjligheter. Det kan vara ett regelrätt jobberbjudande du får, eller en bekant som hintar om att hen behöver hjälp med något för en peng. Eller så vill någon kanske köpa någon av dina prylar? Hur det än blir så finns det chans till oväntade inkomster! För övrigt känns det nu extra kul att lägga fokus och tid på ditt utseende, men se opp så du inte blir helt uppslukad av ditt ego!


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Du drömmer om olika jobb du skulle vilja ha, olika projekt som vore kul, i vilka sammanhang du skulle passa in, var du vill bo, vilket liv du skulle vilja leva i framtiden. Drömmar är fantastiska! Din fantasi oändlig! Och du ska sätta alla drömmar i verket en dag. Men just den här veckan kan allt drömmande göra att du tappar fokus och faktiskt tappar bort saker istället. Håll hårt i nycklarna och fortsätt kämpa mot dina mål.