in

Veckans horoskop: 11 – 17 september

veckans horoskop
Bildkälla: Freepik

Hej mina änglar. Denna vecka börjar saker och ting äntligen återgå till det normala igen. Både Merkurius och Venus går i vanlig bana när veckan är slut. Dessutom står jungfruenergin vid er sida nu, och hjälper er att få ordning på saker och ting. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du vet vad du behöver göra.
 • Oxen: Är du en historieberättare?
 • Tvillingarna: Roligare tider väntar runt hörnet!
 • Kräftan: Dyk upp i tid och gör som du blir tillsagd.
 • Lejonet: Säg förlåt.
 • Jungfrun: Du TROR du har skämt ut dig (men det har du i själva verket inte!).
 • Vågen: Ha tålamod.
 • Skorpionen: Dröm i nymånens sken!
 • Skytten: Du är inte en börda.
 • Stenbocken: Du kan tydligt se framtiden i horisonten.
 • Vattumannen: Tillsammans är ni oslagbara!
 • Fiskarna: Ta hand om dig.

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Nu ordnar vi upp den här vardagen, Vädur! Du har redan börjat ta tag i ditt kärleksliv (hoppas jag), och om det nu gäller att börja dejta, göra slut, eller diskutera något i din nuvarande relation, så tar du i alla fall tag i saken nu. Vad det nu än är du behöver, så vet du vad du behöver göra. Sen mot slutet av veckan, under helgen, passar det utmärkt för dig att komma in i en ny rutin.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Jupiter står ju sedan en tid tillbaka i ditt tecken, Oxe, och det är därför möjligt att du tillåter dig själv att ta mer plats än vanligt nu. Jag syftar då förstås på den bildliga platsen, snarare än den bokstavliga. Det kan visa sig i att du pratar mer än vanligt i stora sällskap, typ bidrar med att berätta historier om dig själv, istället för att bara instämma i det andra säger. Kul! Det gömmer sig en inlevelsefull historieberättare i dig, det gäller bara att våga ta fram den!


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Under helgen är det nymåne i Jungfrun. Kanske tänker du då tankar som att du till exempel vill ha ”roligare” vänner… men var inte för hård mot dina polare – det har varit en jobbig tid för alla, inklusive din bästis (som du tycker borde ställt upp för dig mer den senaste månaden). Men bättre (roligare) tider väntar faktiskt runt hörnet! Så istället för att önska bort dina ”tråkiga” vänner, använd månkraften att manifestera dina vildaste önskningar vad gäller till exempel ditt kärleksliv! Var önskar du att du och din lover är om ett år från och med nu? Eller om en månad?


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Hej söta Kräfta! Om du gör allt så metodiskt och noggrant du kan nu så ska du se att det inte blir alltför tokigt på den ekonomiska fronten… Vill inte skrämma dig! Men! Var noggrann! Säger jag bara. Följ de instruktioner du får av chefen till punkt och fucking pricka. Ta inte massa nya initiativ (visa framfötterna, som det heter) just nu. Du är ett tåg som tuffar på och ett snedsteg kan få dig att hamna utanför rälsen. FÖRLÅT, så ödesdigert ju. Men se det som en semester för hjärnan! Du behöver inte göra det lilla extra nu, bara dyka upp i tid och göra som du blir tillsagd. Skönt?!


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Lejon! Nu får du vässa tänderna! Någon är sugen på att bråka med dig! Eller, så kan det i alla fall kännas. I själva verket vill hen bara ta upp något som känns jävligt långt borta för dig. Vässa inte tänderna. Ställ istället in dig på att bli anklagad för något som du troligen både sagt och gjort utan att tänka dig för. Öva på att se det från den andra personens perspektiv. Öva på att… säga… ”förlåt”… Inte din starkaste sida. Men försök! 


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Ungefär i mitten av veckan slutar Merkurius retrograd, Jungfru! Jag blir så himla, himla glad för din skull. Jag vet förstås inte EXAKT vad som har hänt dig de senaste veckorna, så jag kan bara anta det värsta. Du har väl skämt ut dig inför en vän, kan jag tro. Fy så hemskt. Eller har du skrivit fel namn till någon på mejl, kanske? Usch. Eller presenterat dig själv med fel namn? Herregud, det är verkligen under all kritik! Nu är det i alla fall äntligen över. Dessutom är det ingen annan än du själv som kommer ihåg din felsägningar, och under veckans gång kommer du märka det, i form av massa positiv feedback på jobbet! 


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Tålamod, Våg. Det är det första jag tänker säga till dig inför kommande vecka. Ha tålamod på ditt jobb, tålamod i dina relationer, och kanske framförallt tålamod med dig själv när du fuckar upp det på ditt alldeles egna lilla sätt för hundrade gången i rad. Men! Veckan avslutas med en nice att göra-energi, och då klantar du dig inte mer. Det går plötsligt supersmidigt att förbereda inför dina kommande projekt. Tekniken funkar igen! Så om du behöver göra en powerpoint, mejla, laga en dator – vänta med det till helgen. Det kommer vara värt det.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Välkommen tillbaka från semestern, Skorpion. En grej som är så bra med att komma bort en stund från vardagen är att: antingen kommer man tillbaka från semestern med ett pirr i bröstet, taggad på att hugga i igen. Eller så ser man plötsligt sin lilla tillvaro utifrån – missnöjd, redo att ändra på allt. Du har troligtvis fastnat i någon av dessa känslor, och mest troligt den sistnämnda. Men det är inte dags att ta dig vidare riktigt än! Det jag dock uppmuntrar dig att göra i helgen, under nymånens sken, är att låta gamla drömmar om det liv du vill leva, komma upp till ytan igen. Börja planera för hur du kan komma dit i verkligheten.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Det är viktigt att du säger vad du känner nu, annars kanske du uppfattas som kall när du skyddar dig själv, genom att distansera dig från andra… och du märker säkert inte ens själv att du gör det! Men låt mig säga såhär: Du är inte en börda. Vänskap och kärlek kan vara att stanna kvar i det som gör ont en stund. Jag vet att jag sagt det förr men du behöver verkligen höra det: Du är inte en börda.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Ja du, Stenbock, du tänker väl aldrig INTE på din karriär, dina mål… så därför kan vi ju lika gärna prata om det igen. Arbetet rullar på, trots Merkurius retrograd. Du kan se framtiden i horisonten och därför störs du kanske inte så mycket som andra hade kunnat göra, över det som gått fel på jobbet de senaste veckorna. Du vet att du är ämnad för större saker. Du vet att du inte kommer vara på samma ställe för alltid. Men, något som kanske kommer att störa dig under veckan, är din kropp som inte känns på topp. Kanske åker du på en förkylning eller typ en muskelbristning!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Förhoppningsvis blir det en vecka då du får lite tid över att träffa de som du inte hunnit träffa så mycket på senaste. Hoppas det! Boka in en dejt med din flickvän eller pojkvän i helgen! Dels för att Merkurius retrograd är över då, och ni slutar missförstå varandra så värst, men också för att Venus retrograd är över – och kärleken kan få blomstra igen. Plus att det är nymånen i Jungfrun, som ger er en känsla av att allt är möjligt, om ni bara kämpar mot samma mål! För tillsammans, är ni oslagbara!


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Här kommer tre råd inför din vecka: 

 • Ta hand om din hälsa. Den kan vara lite skör just nu nämligen, både kropp och knopp. Skippa till exempel inte ett träningspass (eller gör det! Om det är det du verkligen behöver). Ät bra (exempelvis hemlagad mat, grönsaker, något riktigt gott, dina vitaminer). Ta hand om psyket (hoppa ej över psykologen, träffa vänner, sätt telefonen på stör ej då och då).
 • Ta inga impulsiva beslut, särskilt inte vad gäller typ comittment av olika slag. Bestäm liksom inga stora grejer nu! Skjut upp det till nästa vecka i så fall.
 • Våga känn! Tryck inte undan något. Det är en supervacker tid ute i naturen nu. Ut och förundras! Sätt dig på en klippa och gråt om du behöver det. Snacka skit med en kompis under en stor grön trädkrona! Du fattar!

Bildkälla: