in

Veckans horoskop: 10 – 16 juli

veckans 2
Bildkälla: Unsplash

Hej mina käraste änglar! Nu blommar fläder och stora blåklockor på er jord, men uppe bland stjärnorna råder ett helt annat klimat. Här är det kallt och tyst, inga fiskmåsar som skriker. Just det tycker jag är ganska skönt att slippa om jag ska vara helt ärlig… Men nog om detta! Stjärnorna vill denna vecka uppmuntra ett helt gäng av er att kasta er ut i kärlekens hav, och några andra av er gör klokt i att fokusera mer på er själva. Lycka till. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du vill prova något nytt.
 • Oxen: Du lyckas hålla dig lugn och positiv genom svårigheter.
 • Tvillingarna: Du dras till hemmets trygga vrå.
 • Kräftan: Du är sugen på kärlek – i din takt.
 • Lejonet: Du är lätt att bli kär i!
 • Jungfrun: Du kan vänta dig ett möte med en fiende.
 • Vågen: Någon tittar lite extra på dig just nu.
 • Skorpionen: Du vill ned på djupet!
 • Skytten: Någon berättar en hemlighet.
 • Stenbocken: Du har glömt något viktigt.
 • Vattumannen: Du är en trendsättare!
 • Fiskarna: Visa vad du går för!

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

I dagarna kan du bli sugen på att testa något som du aldrig gjort förut. Möjligt att det är något som kräver en del rekvisita att genomföra, vilket kan bli dyrt. Utöver detta fylls du kanske av en känsla att inte räcka till. Det här kan komma i samband med din längtan efter att prova nya saker, en inneboende stress i dig som alltid vill att du ska ta dig vidare. Kom då ihåg den jordiga energin som fullmånen i Stenbocken erbjöd dig förra veckan! Det är minst lika effektivt att fördjupa sig i gamla projekt också, inte bara hitta nya hela tiden.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Du känner dig något försiktig av dig, och kanske ängslig, denna vecka. Det stoppar dig inte från att köra på med dina rutiner, men det känns inte helt bekvämt att testa nya saker just nu. När det känns så, är det en perfekt tid att istället fördjupa sig i det som är bekant. Återuppta dina påbörjade projekt, fortsätt till exempel att läsa boken du lagt åt sidan. Om det skulle hända något jobbigt denna vecka så lyckas du hålla dig lugn och positiv genom detta. 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Du dras till hemmets trygga vrå. Där kan du sitta i lugn och ro och socialisera dig via mobilen, för socialisera dig gör du gärna ändå! Även hemma. Troligt att det dimper ned ett och annat flörtigt meddelande i dagarna, eller så är det du som inte kan låta bli att skicka ett. Bor du ihop med andra är ni särskilt ompysslande gentemot varandra nu. Har du ett husdjur kan hen behöva lite extra kärlek.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

På kärleksfronten tassar du försiktigt nu. Du känner dig sugen på kärlek, på den romantik som bara sommaren kan erbjuda. Men du gör det i din takt, och just nu är takten vaksam och försiktig. Jag ser framför mig hur du på håll skickar eldiga blickar till någon på stranden, eller över middagsbordet i skymningen… men du kanske inte vågar gå fram och prata? Eller är du en sån Kräfta som går runt och längtar efter passion men tycker att det aldrig är någon som duger? Sänk då kraven nu, och inspireras av dina kräftkompisar som vågar ragga med ögonen! En sommarromans behöver inte vara en perfekt partner för livet. Är du i en relation gäller samma: du känner dig flirtig men vill gärna att den andra ska ta första steget till mys. 


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Du fortsätter att kämpa på med din kommunikation, Lejon. Det är lätt att bli missförstådd nu. Tänk på att folk inte tänker exakt som du, så det är inte helt självklart vad det är du menar när du inte förklarar ordentligt. Ta fram den kraften i dig, som är grym på att berätta roliga historier, och använd den även i konflikter. Försök se på det något mer lättsamt! Allt är inte kritik. Det här jag skriver nu är till exempel inte menat som kritik. För att lätta upp detta lite kan jag ju meddela att det är säkert några stycken som har en crush på dig, för det rör sig massor av kärleksenergier runt dig nu! Plus att du är svår att inte bli kär i, rent generellt…


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Möjligt att du blir lite arg på någon i veckan. Eller jag ska vara ärlig, det finns en risk att du blir fullkomligt rasande. För dig är det självklart vad den andra personen har gjort för fel och du är inte rädd för att berätta det i detalj för den andre. Hellre det än att du är passivt aggressiv, visst, men kanske kan det vara värt att lyssna på den andra parten INNAN du börjar din rant. Du kan också mötas av en del rivalitet. Jag vill inte uppmuntra idén om att ha en fiende, men om du nu har en sån, så kanske du råkar träffa den personen i veckan.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Du erkänner inte gärna vilken tävlingsmänniska du är, men denna vecka kan det vara svårt att dölja. Oavsett om det gäller kubb i trädgården eller en fotbollsmatch med kollegorna så kommer det fram nu. Någon tittar lite extra på dig nu så tänk dig för lite innan du slänger ur dig alltför aggressiva utrop – om du nu skulle förlora i spelet. Du vill inte skrämma bort den där som ser på dig med så hungriga ögon! Fast till viss del verkar det som att hen gillar hur engagerad du är. Se bara till att ha kul också! Å använd kondom!


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Det är lätt för dig att grotta ner dig i dina intressen nu, Skorpion. Känner jag dig rätt så är du som jag och intresserar dig gärna för det övernaturliga. Gör du inte det så handlar det troligtvis om något… mörkt, som lockar ditt intresse nu. Troligtvis är det i så fall något som många andra skulle uppfatta som deppigt, läskigt eller konstigt. Du vill ned på djupet! Det blir lite schablonmässigt det här men den här veckan kan du verkligen känna av dina skorpiontendenser extra mycket. Ytlighet och att lägga tid och pengar på piff kan vara kul, men just nu känns det urvattnat för dig. Du vibe:ar extra bra med personer som är äldre än dig nu.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

En vän anförtror sig till dig. Någon berättar en hemlighet. Din bästis erkänner något hen undanhållit länge. Vilken tur de hade som valde just den här veckan att berätta för dig, för just nu pallar du inte lägga en enda sekund på att vara dömande! Du vill bara att alla ska må bra, och du tycker att ni har bättre saker för er än att diskutera. Som att till exempel… gå och bada ihop, eller något annat som får dig att känna att ni tar tillvara på sommaren tillsammans. Nattetid kan du komma att drömma mer än vanligt. Vill ditt undermedvetna förbereda dig inför något? Reflektera lite extra över vad drömmarna får dig att känna.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Du har en känsla av att något inte står rätt till – är det något du har glömt någonstans? Eller en person som du missat att höra av dig till? Du vet innerst inne vad det gäller men du måste gräva lite i minne och sinne för att komma på det. Du har ett stort tålamod, saker får ta sin tid tycker du. Kanske är det därför du inte har så bråttom med att komma på det som du glömt. Det kommer väl till dig sen. Men för dem som inte har ditt tålamod kan det uppfattas som ointresse, så hör av dig till dina nära och kära! De väntar på ditt samtal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Du kan ha svårt att smälta in i gruppen just nu. Hur du än gör så sticker du ut, oavsett om det är åsikter eller humor eller klädstil, det blir liksom bara tvärtom från hur andra gör. Det här är en styrka i dig! Du är en trendsättare och en inspiration – en slags ledare. Det behövs personer som inte jämnt följer strömmen, det vore ju så tråkigt annars. Vidare är det viktigt att du tar extra god hand om din hälsa. Möjligt att träning känns lite seg att ta tag i nu, men man kan inte göra bättre än sitt bästa. Inte omöjligt att du åker på en förkylning just nu tyvärr.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Neptunus fortsätter att röra sig baklänges, och därmed utmana hela din världsbild. Du kan känna dig lite uppjagad om du fått flera nya besked och lärdomar sedan retrograden började, ta din tid att smälta dessa om det känns som att det blev för mycket på en gång. Det kan var klokt att ta det lite lugnt oavsett, ta hand om hälsan, då stjärnorna viskar om att immunförsvaret kan var lite svagt just nu. Stressa ned. Med det sagt rullar det på snabbt och bra på jobbfronten så länge du vågar sträcka på dig och visa vad du går för!