in

Veckans horoskop: 10 – 16 april

priscilla du preez 4Mw M9a103Q unsplash
Foto: Priscilla Du Preez / Unsplash

Nyfiken på vad de kommande dagarna har att erbjuda just dig? Stjärnhimlen har svaret och veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Veckan kommer med blandade skurar.
 • Oxen: Du förtjänar bra saker.
 • Tvillingarna: Chansa!
 • Kräftan: Du känner dig kanske lite lost.
 • Lejonet: Du upplever en intensiv dragning åt ett särskilt håll.
 • Jungfrun: Framtiden ser ljus ut.
 • Vågen: Det blir en bra vecka för dina relationer.
 • Skorpionen: En vinst är en vinst, oavsett storlek!
 • Skytten: Dina känslor för någon förstärks.
 • Stenbocken: Det våras för organiserade kökslådor.
 • Vattumannen: Det blir en pirrig vecka!
 • Fiskarna: Dra dig tillbaka.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan får en bubblig start! Du har en optimistisk syn på livet, och upplever tillvaron som allmänt behaglig. Det finns en chans att du får komplimanger eller till och med någon sorts gåva under den här tiden. Mot helgen kan det dock bli deppigare stämning. Det finns risk för konflikt inom någon av dina nära relationer, och någon av er har svårt att uttrycka sig.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, tur i kärlek, tur i spel? Varför inte båda! Veckans ledord är rikedom, lika mycket gällande pengar eller karriär som för relationer. Det kan handla om lite extra klirr i kassan, extra (roligt) ansvar på jobbet eller en relation som tas till nästa nivå. Oavsett vad det gäller är du redo att steppa upp och jobba hårdare. Ta dig själv på allvar! Du förtjänar bra saker.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, snart är sommaren här. Veckan kommer med riktiga vårkänslor. Nu väcks du till liv igen! Du har en mjukare, mer romantisk inställning till tillvaron nu, vilket smittar av sig! Människor dras till dig, och du får njuta av lite extra uppmärksamhet. Det här är även en bra vecka för att testa något nytt, så om du har gått i luggtankar bör du nu boka en klipptid.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det är okej att inte veta vad man vill. Veckan kommer med någon slags osäkerhet. Du simmar ut på djupare vatten nu, och utforskar andra sätt att tänka kring saker och ting. Det här är något bra, och du är i fin kontakt med din kreativitet och dina känslor. Dessvärre riskerar det att bli lite rörigt, och det finns en risk att du känner dig helt hopplöst förvirrad. Undvik förhastade beslut, men försök välja ett spår att satsa på.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, vissa saker går inte att förklara. Som till exempel varför du plötsligt drabbas av en besatthet, och känner dig manad av utforska varenda millimeter av saken. Det är just vad veckan har att erbjuda dig, och det kan handla om allt från ett visst ämne till en särskild person. Du ser nämligen ut att träffa någon som känns extra inspirerande eller spännande, och er relation blir intensiv på kort tid. Det här kan även vara någon som redan finns i ditt liv – gnistan tänds på nytt!


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu vet du vad du vill. Efter en tids sökande, kan du nu med större säkerhet rikta in dig på framtiden. Det här är en bra tid för att sätta upp mål och göra planer, och framförallt runt tisdagen kan du få en ledtråd som hjälper dig i ditt beslutsfattande. Det finns dock en risk att alla inte är med på tåget, och du kommer behöva inse att du inte både kan äta kakan och behålla den. Ibland får man ge upp vissa saker, vilket kan handla om personer som inte följer med på din nya resa.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan kommer med en boost för dina relationer! Nu blir samvaron mer harmonisk och kantas av en allmänt optimistisk känsla. Du känner dig extra kärleksfull och överöser dina nära och kära med komplimanger, vilket du får dubbelt tillbaka! Det här kan vara en bra vecka för dig att spendera tid med någon på tu man hand. Visa extra uppskattning för en nära vän genom att avsätta egentid för er, nu har du nämligen möjligheten att komma någon närmre.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, äntligen kommer du loss! Under veckans första tid kan du räkna med något slags genombrott. Det behöver nödvändigtvis inte vara något superstort, men du lyckas bra med något och belönas för saken. Det handlar om något i din vardag eller på jobbfronten. Senare in i veckan kan det dock blir mer problematiskt. Du får uppleva någon slags block eller distans, vilket leder till missförstånd eller förseningar.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, det börjar verka kärlek! Veckan riktar strålkastarljuset mot dina närmsta relationer. Nu handlar det om bästisar, partners och nära samarbeten. Som tur är har du medvind, och du kan räkna med att njuta av extra bra vibbar med någon! Det här kan även innebära att en ytlig relation får mer djup, och att dina känslor förstärks. Ska ni kanske gå från dejtande till ett seriöst förhållande?


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu lägger du i en extra växel! Veckan kommer med ny energi, och du jobbar dig stadigt framåt med ett roligt projekt. Nu är du noggrannare än vanligt, och lägger mycket tid på detaljer. Även om det projektet skulle vara något helt annat, är det här en perfekt tid för att organisera om lite i ditt hem! Vårstädning någon?


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu känner du dig nykär i något eller någon. Veckans ledord är nämligen passion, och du ska enbart ägna dig åt saker som gör dig lycklig. Det här är en perfekt tid att spendera på konstnärliga uttryck, nöjen och flört. Bjud ut någon på en dejt, njut av konst och låt kreativiteten flöda! Framförallt tisdagen ser extra bra ut för dessa saker.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu kan tillvaron kännas lite stressig, och du svarar på det genom att dra dig undan. Det behöver nödvändigtvis inte vara en dålig sak, det här kan vara en utmärkt tid att spendera i hemmet! Passa på att möblera om lite hemma. Du behöver dock inte vara ensam bara för att du saktar ner lite, vilket blir viktigt att komma ihåg framåt helgen Du ser nämligen ut att ha det svårt med en viss relation nu, men det betyder inte att du ska stänga ute hela världen.