in

Veckans horoskop: 1 – 7 maj

joao paulo de souza oliveira xIRY6l V FU unsplash
Foto: Joao Paulo de Souza Oliveira / Unsplash

Någon behöver gå vidare, en annan söker trygghet medan vissa måste vara ärliga. Det blir en tuff vecka på stjärnhimlen, men veckans horoskop är här för att guida dig igenom den! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Ärlighet varar längst. 
 • Oxen: Dina relationer förändras. 
 • Tvillingarna: Om det är svårt att tala från hjärtat – skriv ner dina känslor istället!
 • Kräftan: Lägg mindre energi på andra och mer på dig själv.
 • Lejonet: Ge inte upp!
 • Jungfrun: Var glad för det du har.
 • Vågen: Du behöver trygghet och stabilitet.
 • Skorpionen: Det är dags för dig att gå vidare.
 • Skytten: Hitta en balans.
 • Stenbocken: Problemet ligger inte bara hos dig!
 • Vattumannen: Reflektera kring ambitioner och framtidsdrömmar.
 • Fiskarna: Att kompromissa med sin egen lycka för någon annans skull är ingen bra idé.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du kan inte blunda för sanningen! Nu är du förvirrad när det kommer till praktiska saker – men också när det gäller dina relationer. Du har förväntningar på en person, som inte riktigt stämmer överens med verkligheten. Det kan även vara svårt för dig att vara ärlig nu, men du behöver undvika att föra någon bakom ljuset. 


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du har en känslosam vecka framför dig. Du behöver vara ärlig om något, men var beredd på att det kanske inte kommer tas emot som du förväntar dig – på gott och ont. Senare i veckan handlar det om att sätta gränser, om relationer som förändras eller till och med tar slut. Det här blir startskottet för en ny era i ditt relationsliv, även om det kan kännas tufft i stunden. 


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, tänk dig för. Under veckans första dagar försöker du sätta ord på dina känslor, men det finns en risk att du säger något du inte menar eller blir missförstådd. Skriv dagbok istället! Kom ihåg att du inte är ensam på planeten, även om det känns så just nu. Mot mitten av veckan uppstår en situation som på något sätt får dig att tvivla på dig själv. Kom ihåg att vara snäll mot dig själv och undvik att ta några avgörande beslut under den här tiden.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det är dags att tänka själviskt. Veckan visar att man sällan får något pris för att låta andra trampa på en, och att självuppoffrande inte alltid lönar sig. Nu behöver du sluta lägga så mycket energi på att göra andra nöjda, och börja fokusera på vad du själv vill! Det här gäller även den som är rädd för vad andra ska tycka, strunta i det och följ ditt hjärta.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, fortsätt kämpa. Under veckans första dagar möter du en motgång när det gäller något du jobbar med. Det kan röra karriär likväl som ett mer personligt projekt, men oavsett vad så kan det göra dig osäker. Det här är en rörig tid när det kommer till planering och kommunikation, men det går över. Snart är du på banan igen, ge inte upp för att något känns trassligt.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du kan inte göra alla nöjda. Det går bra för dig när det kommer till långsiktiga mål och framtidsplaner nu, men det kan lätt överskuggas av motgångar på ett personligt plan. Du kommer behöva ta att någon inte håller med om vad som är bäst för dig, och att det finns olika viljor inblandade. För dina relationer kan det vara bäst att fokusera på det som är här och nu. Var glad för det du har!


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, det är dags att go back to basics. Veckan kommer med en påminnelse om att du behöver en stabil grund att stå på. Något i ditt liv har tagit upp oerhört mycket tid och kraft på senaste, vilket kan ha fått dig att borste från mer basala behov. Nu behöver du hitta tillbaka till trygghet och rutiner, även om det kan kännas tråkigt.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, visst gör det ont när knoppar brister. Våren är hur härlig som helst, men nu skiner solens strålar över allt du försökt röja undan. Det är dags att det blir ändring på saker och ting. Du har vuxit ur din situation och behöver förändring! Det här kan kännas tufft, men det här är början på ett nytt kapitel i ditt liv.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, stressa inte ihjäl dig. Vardagen kan kännas rörig och hetsig just nu, och med uppgifter som hopar sig känner du dig lätt handlingsförlamad. I protest kryper du in i ditt skal och struntar i allt som behöver göras. Det här är såklart en dålig strategi, och du behöver hitta sätt att ta det lugnt utan att totalt avskärma dig från allt och alla.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, veckan rör upp en del drama. Du kör ditt eget race nu, vilket inte uppskattas av alla. Det kan handla om att du uppfattas som egocentrerad eller lite väl envis, eller att dina åsikter krockar med någon annans. Det finns helt klart en möjlighet för självrannsakan här, men det handlar också om vilka människor du omger dig med. Vänner ska peppa och stötta, inget annat!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, vad drömmer du om? På senaste tiden har du hamnat i en trygghetsbubbla utan dess like, och sökt dig åt lugnare sammanhang. Det är absolut bra att du prioriterar ditt privatliv och trygghet, men sker det på bekostnad av dina ambitioner? Nu behöver du reflektera kring vart du vill nå, och hur du kan jobba för att komma dit.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du behöver en större utmaning. Veckan är här för att påminna dig om att tänka större, att gå utanför din bekvämlighetszon och att våga mer! Du ska inte låta tvivel hindra dig från att satsa högt, även om veckan kan bjuda på en svacka för ditt självförtroende. Nu finns det nämligen en risk att du håller tillbaka för att göra någon annan glad, vilket sällan blir bra.