in

Veckans horoskop: 18 – 24 september

veckans horoskop
Bildkälla: Freepik

Hej sötisar! Merkurius retrograd är äntligen över. Det brukar kännas som att man får av sig en obekväm, stickig tröja, tycker jag. Vi är fortfarande i jungfrusäsongen några dagar till – utnyttja det och ta tag i saker ni skjutit upp. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Chilla INTE.
 • Oxen: Du har många viktiga funderingar.
 • Tvillingarna: Passion, liv och död är nyckelord för dig nu!
 • Kräftan: Din transformation har redan börjat.
 • Lejonet: Tap into ditt fokuserade tillstånd.
 • Jungfrun: Tack för den här gången!
 • Vågen: Du får en kort stund i harmoni…
 • Skorpionen: Du får reda på något som förändrar dig för alltid.
 • Skytten: Det du vattnar kommer också att växa.
 • Stenbocken: Du kan nå oändliga höjder.
 • Vattumannen: Universum skriker!
 • Fiskarna: Slå slag i saken.

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Veckan börjar på en hög frekvens! Du har energi att hugga i! Du drar fram din gamla att göra-lista och du börjar genast. Men vänta! Lägg att göra-listan åt sidan en stund. Det är dags för dig att fokusera på ditt psykiska välmående. Det borde stå högst upp på din lista nu. Jag menar inte att du ska sitta hemma och typ chilla. Nej, gör något aktivt som får dig att må bättre. Skriv en ny lista och checka av den under veckan, typ:

 • Ta ett möte med min kbt-psykolog.
 • Gå på yoga.
 • Drick lite mindre kaffe (det gör mig ändå så ängslig).

oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Hej lilla grubblare. Den här veckan fastnar du länge i funderingar. Kanske drunknar du i en tavla och undrar; varför ler Mona-Lisa sådär? Och vad gömmer sig bakom skogen i den där landskapsmålningen? Vad hände egentligen efter det där öppna slutet i serien du just såg klart? Du har många teorier och du vill dela med dig av dem. Du befinner dig i en perfekt balans mellan att ha massa spännande tankar och en stor lust att socialisera dig. Det blir inte tråkigt att hänga med dig!


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Veckan börjar med en mycket skorpionig energi för dig. Det kan innebära att du känner lite starkare än vanligt, du känner det kanske som att du brinner för vissa ämnen – eller personer. Passion, liv och död är nyckelord för dig nu. Jag tror det här är bra för dig, att gå ned på djupet lite mer. Nog grubblar du redan en del, men ofta är du lite väl snabb att fokusera på en lösning på ”problemet” snarare än att stanna kvar i känslan, och gräva mer i den. Det finns en drivkraft i dig som tillsammans med skorpionenergin kan ta dig till helt nya höjder i ditt kärleksliv! Det finns också en risk att du blir jättesvartsjuk eller hämnas på någon genom att blocka den på alla sociala medier. Motstå den impulsen!


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Tempot snabbas upp nu Kräftis – håll i dig! Under de kommande veckorna genomgår du någon typ av transformation. Kanske har dina nyvunna insikter kring ditt kärleksliv spelat en stor roll i denna förändringsperiod. Men det kan också gälla en transformation i din syn på ekonomi! Du hittar ett nytt sätt att förhålla dig till pengar. Kanske en mer avslappnad approach, eller en strängare?


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Det är en bra tid för dig att lära dig något nytt eller fördjupa dina kunskaper inom ett ämne. Du har nämligen lätt att tap into ett fokuserat tillstånd. Du har inga problem med att stänga av vanliga distraktioner (som typ mobilen), för det här är en tid som handlar om dig. Du känner säkert av att du inte har samma sociala behov som du brukar ha. Mot slutet av veckan gör dina vänner klokt i att be dig om råd, för då är du på ett mer diplomatiskt och eftertänksamt humör än vanligt! Du dömer inte ut deras situation så snabbt (som du vanligtvis gör). 


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Din säsong lider mot sitt slut under veckan, Jungfru. Jag vill säga TACK för den här gången. Jag gillar verkligen dig! Uppskattar din ärlighet och dina konstruktiva tips. Tycker det varit givande veckor när du fått styra! Du har nog vid det här laget börjat återhämta dig från Merkurius retrograd, och känner jag dig rätt har du nog redan full koll på vad som kommer hända kommande vecka. Men jag ska ge dig ett tips på vägen: gör något du tycker är kul också, inte bara bocka av dina måsten (ibland är det som att du till och med ser ligg som något som bara ”måste göras”, vilket är lite konstigt). 


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Din säsong är här, Våg, alldeles lagom till helgen. Du kan förvänta dig: 

 • En känsla av harmoni för en stund (jag skriver ”för en stund” därför att Mars fortfarande står i ditt tecken och får dig att reagera starkare än vanligt. Kom bara ihåg att reagera (bli arg) inte är samma sak som att agera (skälla ut någon). Ta fram din mest diplomatiska sida och dividera med dig själv innan du börjar skrika.
 • Att du är ovanligt social.
 • Att du gör färre misstag! Lita på din intuition. Den är vanligtvis rätt bra.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Du drömmer säkert mycket nu, men vad vill drömmarna säga dig? Det här är en så spännande tid för dig, Skorpion! Blir nästan lite avis. Du får nämligen dyka ned i det du älskar mest: det dolda. Det som ligger under ytan och gömmer sig. Kanske får du bättre kontakt med ditt undermedvetna, som länge velat säga dig något. Du pumpas med ny energi från månen måndag, tisdag, onsdag, och av den kan du få ut lite spirituellt arbete! Lägg lite tarot exempelvis. Du kanske får reda på något som förändrar dig för alltid. 


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

I början av veckan har du energi att få saker gjorda. Du känner dig pigg i bollen, och tar väl övervägda beslut som kommer att gynna dig – vänta bara ska du se! Resten av veckan kommer för dig mer handla om att bara kämpa på. Traggla på med projekt, relationer, jobb. Du förstår vikten av att göra det som behöver göras, utan att fundera så mycket över det. Du vill ju kunna fortsätta leva som du gör (eller bättre)! Det man vattnar kommer också växa, och det är du nästan smärtsamt medveten om.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Merkurius retrograd är över, och jungfrusäsongen varar i några dagar till. Det här kan innebära ett härligt flyt för dig! Du kanske inte är så van vid det, men du får eventuellt känna på hur det känns att få ”glida på en räkmacka”! Du verkar inte behöva lägga ned särskilt mycket effort för att få ett bra resultat. Men lata dig inte för det! Lägger du manken till kan du snarare nå oändliga höjder. Under helgen säger månen åt dig att ge dig själv lite extra tid att fundera över något som skakade om dig förra veckan. 


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Du möts gång på gång av bevis för något som du redan vet är sant. Det är som att universum står bakom din rygg och skriker i ditt öra; ”TA NU TAG I… ” (INSERT det där som du vet att du verkligen borde ta tag i). Det kan handla om allt från att du måste bli bättre på att hålla efter städningen hemma, till att säga åt ditt ex att sluta ringa eftersom du inte mår bra av det. Ja, du behöver inte leta länge för att få reda på vad det är du behöver göra – du vet det redan själv. Fokusera på dig själv och vad du kan göra för att få en behagligare, mindre stressig vardag.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Den här veckan bjuder på många intellektuella och givande samtal! Inte minst tillsammans med din familj. På söndagen är det dags att ”seal the deal”. Det kan gälla att hålla i den där middagen som du planerat så länge, eller äntligen säga upp dig från jobbet du hatar för att göra det där du älskar istället! Skjut inte upp det nå mer!

Bildkälla: rawpixel.com / Freepik