in

Dagens horoskop: 9 oktober 2023

horoskop
Bildkälla: Unsplash

Det är måndag igen – och vi vet vad som väntar ditt stjärntecken! Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Det blir en produktiv måndag för dig! Dagen kommer vara fylld av energi och du känner dig inspirerad att ta dig an nya projekt och utmaningar. Se till att hålla dig organiserad och fokuserad under dagen, men kom även ihåg att ta pauser och njut av lite egentid.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Kära Oxe, idag känner du av en avslappnad energi. Det kan vara bra att ägna dig åt avkoppling och självomsorg idag. Fokusera på dina intressen och gör det du älskar. Undvik alla konflikter och onödig stress.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Idag kommer du känna dig lite extra pratglad och utåtriktad. Din kommunikation flyter på, så var öppen för nya möten och intressanta konversationer med nya människor. Håll dig mentalt stimulerad genom att utforska nya idéer idag!


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Under förmiddagen kan du känna dig lite tillbakadragen och söker dig gärna till vila och återhämtning. Det finns en lugn harmoni hos dig idag, så ge lite extra tid åt kreativa sysslor och projekt. Idag ligger ditt fokus på att ta hand om dig själv, din omgivning och dina relationer.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Måndagen kommer vara fylld av energi och möjligheter för dig! Det är ett perfekt tillfälle att ta dig an nya utmaningar, eftersom du känner dig extra självsäker idag. Du kommer glänsa på arbetsplatsen och det ser ut som dagen bjuder på trevliga sociala evenemang!


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Idag är en dag för reflektion och självinsikt. Fokusera på att uppnå specifika mål och ha en detaljerad plan för dagen. Ta dig även tid för att reflektera över hur dina tidigare mål sett ut – du presterar ju alltid till det yttersta. Kom ihåg att hylla dig själv för dina framsteg!


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Måndagen är fylld av harmoni och skönhet för dig, kära Våg! Du kan känna dig extra social idag och inspirerad för att skapa en balans i ditt liv. Kom ihåg att uppskatta och njuta av de små sakerna i livet som ger dig glädje.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Idag kommer du besitta en lite extra analytisk förmåga. Det är en perfekt dag för att forska eller gräva djupare i ämnen som intresserar dig. Du bär även på lite inre frågor som behöver lösas, så spendera extra tid med dig själv idag och utforska dina känslor.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Dagen kommer att bli fylld av äventyr och inspiration idag. Du är nyfiken på att utforska nya platser och idéer, så var öppen för att ta dig an nya utmaningar. Kom bara ihåg att även lyssna på andra – samarbete är av stor vikt idag!


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Måndagen är här igen och du känner dig fokuserad och disciplinerad inför den nya veckan. Idag har du fokus på karriären och arbetar för dina långsiktiga mål. Kom bara ihåg att få tillräckligt med vila, så du inte bränner ut dig!


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Dina idéer flödar idag! Du känner dig extra utåtriktad och är ivrig att få dela med dig av dina originella idéer till andra. Dagen ser ut att bli fylld av sociala möten och möjligheter att bidra till gemenskapen. Var också vaksam om någon i din närhet behöver hjälp.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Följ ditt hjärta! Du känner dig extra kreativ och spenderar dagen med att göra det du älskar. För att du ska orka hela veckan är det även viktigt med avkoppling idag. Varför inte göra en snabb meditationsövning under lunchen?