in

Dagens horoskop: 8 oktober 2023

dagens horoskop
Bildkälla: Unsplash

Det blir en lugn dag, med mycket tid för vila och avkoppling. Vad väntar just dig? Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Avsluta veckan med avkoppling och återhämtning. Unna dig själv en lugn dag hemma eller i naturen. Det är viktigt att ladda batterierna inför den kommande veckan. Släpp stressen och njut av lugnet.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Reflektera över veckan som gått och planera för den kommande veckan. Ta tid för självreflektion och meditation. Det kommer att hjälpa dig att vara mentalt förberedd för det som kommer.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

En dag för reflektion och inre lugn. Ta dig tid att koppla av och återhämta dig från veckans händelser. Fundera över dina mål och vad du vill uppnå i framtiden. Med rätt fokus kan du göra stora framsteg.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Ta dig tid att koppla av, meditera eller utforska dina inre tankar och känslor. Det är viktigt att du är i harmoni med dig själv och dina känslor.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Denna söndag är en dag att reflektera över veckan som gått och sätta mål för den kommande veckan, Lejonet. Ta dig tid att utvärdera dina prestationer och lära dig av dina misstag.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Planera för kommande vecka. Skapa en lista över dina mål och prioriteringar. Organisering nu kommer att göra veckan som kommer mycket smidigare.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Söndagen bjuder på möjligheter till avkoppling och återhämtning. Ta dig tid att njuta av lugn och ro, kanske med en god bok eller en promenad i naturen. Det är viktigt att ladda batterierna inför den kommande veckan.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Din energi kan vara lite låg idag, så ta det lugnt och vårda dig själv. En dag för återhämtning och att ladda upp inför den kommande veckan.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Ta dig tid att koppla av och reflektera idag, Skytten. En lugn dag hemma eller en promenad i naturen kan hjälpa dig att hitta inre frid. Använd tiden för att fundera över ditt liv och dina mål.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Stenbocken, idag är en dag för reflektion. Ta dig tid att tänka över dina mål och vad du vill uppnå. Planera din kommande vecka med tydlighet och målmedvetenhet.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Idag kan du känna dig lite rastlös, Vattumannen. Det är en bra dag att utforska nya intressen eller hobbies. Var öppen för att lära dig något nytt och utmana dig själv mentalt.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Din intuition är stark idag, Fiskarna. Lyssna på din inre röst och lita på dina instinkter. Det kan leda dig till kloka beslut och nya möjligheter i veckan som kommer.