in

Dagens horoskop: 6 augusti 2023

dagens horoskop
Bildkälla: Unsplash

Söndagen är här! Vi vet vad som väntar dig. Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Stjärnorna uppmuntrar självreflektion och personlig tillväxt idag. Ta dig tid att planera framåt och sätta upp realistiska mål för kommande veckor.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Reflektera över veckan som gått, oxen. Identifiera lärdomar och se fram emot en produktiv kommande vecka. Var öppen för nya utmaningar och möjligheter.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kärlekens planet ler mot dig idag. Passa på att uttrycka dina känslor och stärka banden med dem du älskar. Romantik är i luften.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Lugn och harmoni präglar dagen för Kräftan. Använd denna tid för självrannsakan och för att skapa en vision för din framtid.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Familjen står i centrum idag. Njut av lugnet och harmonin hemma. Ta dig tid att umgås med nära och kära. Kanske planera en gemensam aktivitet eller middag för att stärka banden ännu mer.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Familj och nära vänner blir viktiga idag. Skapa ett varmt och kärleksfullt utrymme för nära relationer.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Reflektera över veckan som gått och planera för nästa. Var öppen för självutveckling och fortsätt att sträva mot dina drömmar.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Självreflektion och personlig tillväxt är viktiga idag. Utvärdera dina framsteg och sätt upp nya mål. Ge dig själv tid att varva ner och ladda upp inför kommande vecka.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Reflektera över veckan som gått och planera för kommande utmaningar. Tillbringa tid med nära och kära för att stärka banden och ladda upp inför en ny vecka.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Ta hand om din fysiska och emotionella hälsa idag. Unna dig själv vila och återhämtning, och var inte rädd för att be om hjälp om du behöver det.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Ta dig tid att koppla av och reflektera över veckan som gått. Meditera och stärk dina inre band för att möta nästa vecka med lugn och visdom.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Familj och hem är i fokus. Skapa en harmonisk atmosfär genom att vara uppmärksam på andras behov och dela glädjen med nära och kära.