in

Dagens horoskop: 31 juli 2023

lördag 1
Bildkälla: Unsplash

Dags för en ny vecka! Hur blir dagen för dig? Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Måndagen bjuder på energi och fokus för Väduren. Du är full av entusiasm och redo att ta itu med utmaningar. Använd den här dagen till att sätta upp tydliga mål och arbeta mot dem. Ta dig tid att lyssna på andras åsikter och samarbeta när det behövs.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Det är en stabil och produktiv måndag för Oxen. Du har en stark känsla av självdisciplin och kan fokusera på dina uppgifter utan att låta dig distraheras. På det personliga planet kan du känna dig mer jordad och närvarande.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Du kan vara inspirerad att uttrycka dina idéer och känslor genom skrivande eller konstnärliga uttryck. Var öppen för att lyssna på andra och ta in deras perspektiv.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Du kan känna ett behov av att skapa en trygg och harmonisk miljö runt dig. Ta dig tid att vårda dina nära och kära och spendera tid tillsammans. Det kan vara gynnsamt att skapa en balans mellan arbete och fritid.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Det är en energifylld måndag för Lejonet. Du har möjlighet att lysa och ta plats i olika situationer. Var modig nog att utmana dig själv och ta dig an nya ansvarsområden. Du kan också uppleva en ökad kreativitet. Ta dig tid att fokusera på dina egna behov och drömmar.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Du kan vara extra effektiv och metodisk i ditt arbete. Ta dig tid att sätta upp tydliga mål och planera din tid väl. Det kan vara gynnsamt att ta hand om praktiska uppgifter och skapa en harmonisk miljö runt dig. På det personliga planet kan du känna dig mer balanserad och fokuserad.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Det är en harmonisk och balanserad måndag för Vågen. Du kan uppleva en ökad känsla av samarbete och förståelse i dina relationer. Ta dig tid att lyssna på andra och hitta gemensamma lösningar.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Måndagen bjuder på intensitet och passion för Skorpionen. Du kan känna en stark drivkraft att nå dina mål och övervinna hinder. Ta dig tid att reflektera över dina inre känslor och tillåt dig själv att vara sårbar.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Du kan känna en längtan efter nya upplevelser och möjligheter. Var modig nog att ta risker och utmana dig själv. Ta dig tid att utveckla dina intressen och lära dig nya saker. På det personliga planet kan du uppleva en ökad känsla av frihet och optimism.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Du kan uppleva en stark känsla av disciplin och strävan efter framgång. Sätt upp tydliga mål och arbeta hårt för att nå dem. Det kan vara gynnsamt att bygga starka och pålitliga relationer på både det personliga och professionella planet.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Det är en innovativ och utmanande måndag för Vattumannen. Du kan känna dig inspirerad att tänka utanför boxen och utforska nya idéer. Var öppen för samarbete och dela dina tankar med andra.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Du kan känna dig mer inbunden i dina egna känslor och andras behov. Ta dig tid att vårda dina emotionella behov och var lyhörd för andra. Det kan vara gynnsamt att utforska kreativa uttryckssätt och uttrycka dig själv genom konst eller musik.