in

Dagens horoskop: 30 september 2023

horoskop
Bildkälla: Unsplash

Det blir en lugn lördag för vissa av er, medan några av er andra ska ge er ut på äventyr. Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Det är dags att ta hand om din fysiska hälsa. Gör något som får dig att känna dig stark och frisk. En promenad i naturen kan vara särskilt givande.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Din hälsa och ditt välbefinnande är i fokus idag. Se till att ta hand om dig själv. Det kan vara en bra dag för avkoppling och meditation.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Idag längtar du efter äventyr och spänning. Utforska nya platser eller aktiviteter som du har drömt om. Det kan också vara en bra tid att fördjupa din kunskap genom att studera eller lära dig något nytt.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Denna helg är perfekt för att koppla av och njuta av din fritid, Kräftan. Ta dig tid att göra det som gör dig glad, oavsett om det är att umgås med vänner, läsa en bok eller utforska naturen.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Lördagen bjuder på möjligheter att njuta av livet till fullo. Ge dig själv tillåtelse att ha roligt och slappna av. Omge dig med vänner och familj och skapa minnen.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Njut av lite tid för dig själv idag. Avsätt av tid för avkoppling och reflektion. Det kommer att hjälpa dig att återhämta dig och ladda batterierna.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Idag kan du uppleva en stark känslomässig koppling med någon nära dig. Det är en bra tid att öppna upp och dela dina innersta tankar och känslor. Djupa samtal kan föra er närmare varandra.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Du kan känna dig extra passionerad och intensiv idag. Använd den här energin för att ta itu med utmanande projekt eller för att fördjupa dina romantiska relationer.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Lördagen är en dag för äventyr, så planera något roligt och spännande. Det kan vara en kort resa, en utomhusaktivitet eller bara att prova något nytt. Du kommer att känna dig levande och inspirerad av nya upplevelser.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Du är redo att ta dig an utmaningar och ta steg mot dina långsiktiga mål. Se till att du har en plan och att du är redo att arbeta hårt för att nå dem. Din beslutsamhet kommer att bära dig långt.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Det är en bra dag att arbeta med nya projekt eller idéer som involverar teknologi. Du är också bra på att lösa svårare problem idag.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Idag kommer du att känna dig extra inspirerad och energisk. Använd detta för att ta itu med projekt som har stått på din att-göra-lista länge. Du kan uppnå mycket.