in

Dagens horoskop: 3 juni 2023

dagens horoskop
Bildkälla: Unsplash

Det är lördag – och vi vet vad som väntar dig idag. Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Det är dags att ta hand om din hälsa! Ge dig själv tid att koppla av. Du kommer att få mer energi genom att vårda din kropp och själ. Var också medveten om att prioritera din sömn för att ladda upp inför kommande vecka.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Kära Oxen, idag kan du känna dig äventyrlig och ivrig att utforska nya platser eller upplevelser. Var öppen för att stiga utanför din komfortzon och prova något nytt. Det kan ge dig oväntade glädjeämnen och nya perspektiv.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Idag handlar det om att skapa harmoni och balans i ditt liv. Ge tid åt att organisera! Det kan vara gynnsamt att skapa en avslappnad och fridfull atmosfär omkring dig. Ta även tid åt att reflektera över dina drömmar och mål inför framtiden.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Det är en dag för selfcare och välbefinnande. Unna dig själv lite tid att göra det som får dig att må bra. En lugn morgonpromenad, en god bok eller kanske en spabehandling kan hjälpa dig att stressa ner.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Låt ditt äventyrliga sinne ta dig med på en resa idag, Lejon. Utforska nya platser eller prova på något spännande. Var öppen för oväntade möten och erfarenheter. Det kan ge dig nya perspektiv på livet.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Ge dig själv tid för reflektion och inre lugn idag, kära Jungfru. Ta en paus från det hektiska tempot i vardagen och sök efter balans i ditt liv. Meditation, yoga eller ensamtid kan hjälpa dig att stressa ner.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Idag kan du känna dig extra energisk och äventyrlig. Ge dig ut på en utflykt eller prova på något nytt. Din entusiasm och nyfikenhet kommer att öppna dörrar för spännande möjligheter.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Idag handlar det om att ta hand om ditt välbefinnande, både fysiskt och emotionellt. Unna dig själv tid för selfcare, och försök hitta en bra rutin. Sätt gränser för att skydda din energi och var noga med att vila när det behövs.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Det är dags att släppa taget om det som inte längre tjänar dig, Skytten. Identifiera och släpp negativa mönster eller gamla bagage som håller dig tillbaka. Skapa utrymme för nya möjligheter och förändringar i ditt liv. Var modig och våga ta det första steget.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Denna lördag kommer Stenbocken att känna en ökad energi och motivation. Du kan upptäcka nya möjligheter till personlig tillväxt och framsteg. Var också närvarande i nuet och njut av stunder med familj och vänner.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Ge dig själv tillstånd att koppla av och ha kul idag, Vattumannen. Ge dig själv tid att njuta av livets små glädjeämnen! Planera något roligt med vänner eller ge dig ut på ett äventyr på egen hand. Du förtjänar en välbehövlig paus.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Ta chansen att följa dina önskningar och uttrycka dig på ett autentiskt sätt. Utforska konstnärliga aktiviteter som inspirerar dig och ger dig glädje. Låt din inre eld brinna starkt och sprida ljus omkring dig. Var modig och följ dina drömmar.