in

Dagens horoskop: 29 juli 2023

dagens horoskop
Bildkälla: Ines Azevedo /Unsplash

Hur blir dagen för dig? Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Lördagen erbjuder möjligheter till framgång och personlig tillfredsställelse. Var modig och ta itu med utmaningar som kommer din väg. Släpp rädslor och följ ditt hjärta för att uppnå framgång.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Lördagen är en dag för avkoppling! Ge dig själv tid att njuta av de små sakerna i livet. Utforska din kreativa sida genom konst eller musik. Det är också en bra tid att fokusera på din hälsa.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Lördagen bjuder på spännande möten och sociala aktiviteter. Var öppen för nya kontakter och dela dina idéer med andra. Det är en bra tid att lära sig något nytt eller engagera sig i intellektuellt stimulerande aktiviteter. Undvik missförstånd genom tydlighet och lyhördhet.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Sök lugn och ro i din omgivning! Ge dig själv tid att släppa taget om det förflutna och skapa utrymme för nya möjligheter. Familjen kan vara en källa till stöd och tröst.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Sätt ambitiösa mål och sätt igång med att förverkliga dem. Var öppen för feedback och samarbete för att stärka dina projekt. Din entusiasm och karisma kommer att dra till sig positiv uppmärksamhet och stöd från andra.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Ta dig tid att vårda dina relationer! Fokusera på att organisera och rensa upp i ditt liv för att skapa ett lugnare sinne. Ta hand om dig själv och gör saker som får dig att slappna av.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Ge dig själv tillåtelse att prova nya upplevelser och upptäcka nya platser. Var öppen för spontanitet och möt nya människor med entusiasm. Balansera ditt sociala liv med egentid.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Utforska dina inre känslor och sätt ord på dina behov. Våga vara sårbar och dela dina innersta tankar med någon du litar på. Fokusera på att släppa taget om det som inte längre tjänar dig.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Var öppen för nya idéer! Ta dig också tid att reflektera över dina mål och visioner för framtiden. Fokusera på att skapa en meningsfull och givande livsstil som är i linje med din sanna natur.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Lördagen är en tid för att sätta tydliga mål och arbeta målmedvetet mot framgång. Var disciplinerad och strukturerad i dina ansträngningar. Stå fast vid dina värderingar och låt dem guida dig på din väg.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Lördagen bjuder på sociala möjligheter och intellektuell stimulans. Var öppen för nya idéer och utbyt tankar med andra. Dela dina visioner och drömmar med dem som kan stödja och inspirera dig. Fokusera på att utveckla din kommunikationsförmåga och vara öppen för samarbete.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Var öppen för att hjälpa andra och sprida kärlek och medkänsla i världen. Ge dig själv tillåtelse att drömma stort och följa dina kreativa impulser. Gå på känsla!