in

Dagens horoskop: 29 april 2023

dagens horoskop
Bildkälla: Unsplash

Äntligen lördag! Och här är vad som väntar just dig idag. Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Det här är en dag för att ha kul och umgås med vänner och familj. Njut av sällskapet och glöm inte att ta hand om din hälsa. Vad sägs om att ta en långpromenad eller laga något extra gott till middag?


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Idag är en bra dag för Oxen att umgås med familj och vänner. Ta dig tid att koppla av och ha kul. Du har arbetat hårt hela veckan och förtjänar att ha lite avkoppling. Utnyttja denna tid för att skapa minnen och uppleva glädje.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Idag kan du känna en stark längtan efter att umgås med vänner och familj. Ta tillfället i akt och planera en trevlig aktivitet tillsammans. Du kan uppleva en ökad känsla av samhörighet och glädje genom att umgås med människor som du bryr dig om.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Idag kan du känna en stark önskan att ta hand om ditt hem och din omgivning. Ta dig tid att organisera och rensa ut det som inte längre behövs. Du kan också känna dig extra kreativ när det gäller inredning och design.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Idag är det en bra dag att koppla av och ta hand om dig själv. Unna dig själv en massage eller ett spa-besök. Ta dig också tid att reflektera över ditt liv och sätta upp nya mål för framtiden.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Din kreativa sida kan blomstra idag, kära Jungfru, och du kan känna dig inspirerad att skapa något nytt eller uttrycka dig själv på ett nytt sätt. Se till att du tar dig tid att njuta av denna kreativa energi!


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Idag kan du känna dig lite rastlös och uttråkad. Försök att hitta nya aktiviteter eller projekt att sysselsätta dig med. Det kan få dig att känna dig engagerad och inspirerad.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Ta hand om dig själv idag, kära Skorpion. Prioritera din hälsa och ditt välbefinnande och ta dig tid att koppla av och njuta av livet. Det är viktigt att du tar hand om dig själv så att du kan fortsätta att blomstra.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Idag kan du känna dig mer självständig och äventyrlig, Skytten. Det är en bra dag för att utforska nya platser. Du kan också ha tur med att träffa nya människor eller att utveckla nya kontakter som kan hjälpa dig i framtiden.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Idag kan du uppleva en stark känsla av självförtroende och självständighet. Du kan känna dig redo att ta dig an nya utmaningar och prova nya saker. Var öppen för nya möjligheter och våga ta risker.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Idag kan du känna dig lite rastlös och uttråkad. Försök att hitta nya sätt att utmana dig själv och lära dig nya saker. Det kan vara en bra dag att prova på något nytt eller att utforska en ny plats. Var öppen för äventyr och nya erfarenheter.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Ta dig tid att utforska dina känslor och behov och fokusera på att hitta balans och harmoni inom dig själv. Det kan också vara bra att undvika stora sociala sammanhang idag och istället fokusera på ensamhet och lugn.