in

Dagens horoskop: 28 maj 2023

dagens horoskop
Bildkälla: Unsplash

Vad väntar dig idag? Här är dagens horoskop! Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Ta hand om dina relationer idag, kära Vädur. Omge dig med människor som stödjer och inspirerar dig. Visa uppskattning för dem och spendera kvalitetstid tillsammans. Att sprida kärlek och generositet kommer att skapa en positiv atmosfär runt dig och ge dig en känsla av lycka och tillfredsställelse.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Idag är en dag för selfcare och återhämtning. Ge dig själv tillstånd att slappna av och ladda upp batterierna inför den kommande veckan. Ta hand om dig själv genom att göra saker som ger dig glädje och inre frid. Utforska meditation, yoga eller andra avkopplande aktiviteter.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Tvillingarna, idag är det viktigt att hitta balansen mellan aktivitet och vila. Ge dig själv tid för återhämtning och reflektion. Det kan vara en bra dag att läsa en bok, meditera eller göra något som inspirerar dig. Undvik överdriven stress.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Idag kommer du känna dig extra intuitiv och uppmärksam på dina egna behov och känslor. Ta dig tid att vara i nuet och lyssna på din inre röst. Tillbringa tid ensam och reflektera över dina mål och drömmar. Du kan upptäcka nya viktiga insikter som kan hjälpa dig på din personliga resa. Var snäll mot dig själv och tillåt dig att känna och uppleva dina känslor fullt ut.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Du behöver reflektera idag, Lejon. Ge dig själv tid för meditation eller självrannsakan. Det är viktigt att hitta balans mellan din inre värld och det yttre. Var uppmärksam på dina känslor och ta hand om din själ. Det kan vara en bra idé att skapa en rutin för att ge dig själv tid för återhämtning och reflektion varje vecka.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Idag är det viktigt att fokusera på din inre balans och harmoni. Utvärdera vad som är viktigt för dig och om det finns något du behöver släppa taget om. Ge dig själv tillåtelse att vila och ladda upp inför den kommande veckan.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

En dag för självomsorg och lugn. Skapa en fridfull och avslappnad miljö för dig själv. Ta dig tid att meditera, göra yoga eller bara vara i nuet. Lyssna på ditt inre och ge dig själv de saker du behöver för att återhämta dig. Släpp taget om stress och bekymmer och ge plats åt inre harmoni.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Söndagen bjuder på en dag för återhämtning och selfcare, kära Skorpion. Njut av lugna aktiviteter som ger dig glädje och frid. Ge dig själv tillåtelse att bara vara och vila.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Idag är det dags reflektion och inre harmoni. Ta dig tid för meditation eller yoga för att lugna sinnet och ladda upp inför kommande vecka. Var snäll mot dig själv och ge dig själv utrymme för eftertanke.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Det är dags att stanna upp, kära Stenbock. Ta dig tid att reflektera över dina drömmar, mål och hur långt du har kommit. Du kan upptäcka nya insikter och vägar framåt.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Idag kan du känna dig inspirerad att utforska din kreativa sida. Ge dig själv tillstånd att leka och utforska nya idéer. Du kan också uppleva en stark intuition idag. Lyssna på din magkänsla.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Dagens fokus ligger på dina nära och kära. Ta dig tid att umgås med dem som betyder mest för dig. Det kan vara en familjemiddag med till exempel en picknick i parken. Visa din kärlek och uppskattning och skapa minnen som varar livet ut.