in

Dagens horoskop: 28 juni 2023

3 1
Bildkälla: Unsplash

Vad väntar dig idag? Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Vädur, idag är en dag för reflektion och inre balans. Ta dig tid att lyssna på din inre röst och följ din intuition. Genom att vara i harmoni med dig själv kan du hitta vägen till inre lugn.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Idag uppmanas Oxen att vara extra försiktig med sina finanser. Det kan finnas frestelser eller impulsköp som kan påverka din ekonomiska stabilitet. Tänk igenom dina köpbeslut noggrant och undvik att göra stora investeringar utan att göra tillräcklig forskning.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Din kreativitet flödar idag, och du har förmågan att omvandla idéer till konkreta resultat. Ta chansen att uttrycka dig genom konst eller skrivande. Var försiktig med att låna ut pengar till folk!


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Det är en dag för att fokusera på din inre balans och välbefinnande. Sök ro och harmoni i ditt liv genom meditation eller en lugn promenad i naturen.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Det är dags att ta hand om dig själv. Avsätt tid för att göra något som ger dig glädje och lugn. Laga en god middag och testa ett nytt recept!


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Det är dags att ge lite extra kärlek och omsorg till dina nära och kära. Planera en trevlig aktivitet eller överraska någon med en liten gest av uppskattning.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Idag handlar det om balans och harmoni för dig. Ta dig tid att reflektera över ditt inre välbefinnande och vad du behöver för att känna dig i balans. Fokusera på selfcare och ge dig själv den omsorg du förtjänar.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Du är i behov av en paus idag, Skorpion. Släpp taget om stress och ge dig själv tid att ladda upp. Prioritera din hälsa och välbefinnande genom att göra saker som får dig att slappna av.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kommunikation är nyckeln till framgång idag. Uttryck dina idéer och lyssna på andra för att skapa givande samarbeten.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Stenbock, idag är en bra dag att fokusera på din hälsa och välbefinnande. Ta hand om dig själv genom att göra något som ger dig glädje och lugn. Prioritera dig själv!


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Idag är en bra dag för samarbete och att bygga relationer. Var öppen för att dela dina idéer och lyssna på andra. Genom att samarbeta kan du nå nya höjder!


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Denna dag ger dig en stark intuition, Fiskar. Lyssna på din inre röst och lita på din Du är i behov av lugn och ro, Fiskar. Gör plats för egentid och ge dig själv utrymme att återhämta dig och återfå balansen.