in

Dagens horoskop: 28 april 2023

dagens horoskop
Bildkälla: Unsplash

Hur ser den här dagen ut för just ditt stjärntecken? Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Du kan känna dig stressad idag, men försök att hålla dig lugn. Ta en paus och ta några djupa andetag. Fokusera på att lösa ett problem i taget och fundera länge och noga innan du tar ett beslut.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Ägna dagen åt att reflektera över livet, Oxen. Var ärlig med dig själv om vad som fungerar och vad som inte gör det. Använd denna insikt för att göra förändringar och stärka dina relationer.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Idag kan du känna en ökad känsla av harmoni och balans i ditt liv. Du kan känna dig mer i kontakt med dina känslor och behov, vilket kan hjälpa dig att fatta beslut som gynnar din personliga utveckling.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Det är en social dag där du kan njuta av tid med nära och kära. Var öppen för nya kontakter och möjligheter att utöka ditt nätverk. Det kan vara en perfekt dag för att bjuda in vänner och familj till en avkopplande middag hemma.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Idag är det viktigt att fokusera på din hälsa och ditt välbefinnande. Ta en promenad i naturen eller prova en ny träningsform som du tycker om. Tänk på att ha en balans mellan arbete och fritid.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Idag kan du känna dig extra social och uppsluppen, kära Jungfru. Det är en bra dag att umgås med vänner eller familj och ha roligt tillsammans. Var dock noga med att skapa en balans i ditt liv, så att du inte bränner ut dig.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Ta det lugnt idag och unna dig lite egentid. Ge dig själv tillräckligt med utrymme för att koppla av och återhämta dig. Det kan hjälpa dig att ladda batterierna och återgå till vardagen med ny energi.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Din intuition kommer att vara extra stark idag, kära Skorpion. Lyssna på dina inre känslor och följ ditt hjärta. Det kan leda till spännande möjligheter och nya upplevelser.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Idag kan du känna dig mer social och utåtriktad, Skytten. Det är en bra dag för att umgås med vänner eller för att delta i grupparbeten. Vad sägs om att lära sig något nytt genom att delta i en workshop eller genom att läsa en intressant bok?


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Du kan känna dig extra ambitiös idag och vill ta stora steg mot dina mål. Var dock försiktig så du inte går för fort fram, det kan vara bra att planera för att nå dina mål på ett realistiskt sätt.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Du kan uppleva en stark önskan att vara själv idag, Vattumannen. Det är okej att ta tid för dig själv och fokusera på din egen utveckling. Ta en paus från sociala aktiviteter och spendera tid på att reflektera och ta hand om dig själv.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Dagens horoskop för Fiskarna förutspår att du kommer att känna dig extra social idag. Det kan vara en bra tid att planera en träff med vänner eller delta i någon form av gemenskap.