in

Dagens horoskop: 24 september 2023

dagens horoskop
Bildkälla: Unsplash

Hur blir söndagen för ditt stjärntecken? Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Denna dag kan du känna dig lite mer inåtvänd och behöver tid för självreflektion. Använd tiden för att planera för kommande vecka och sätta mål för dig själv.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Din intuition är extra stark idag. Lyssna på din inre röst och följ din magkänsla när du fattar beslut. Det är en bra dag för självreflektion och att ladda upp inför den kommande veckan.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Ta det lugnt och var i nuet idag. Det är en bra dag för självreflektion och att ladda upp inför den kommande veckan.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Släpp alla bekymmer och ägna dagen åt selfcare. Det är viktigt att ta hand om dig själv så att du kan möta kommande vecka med energi och positivitet.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Du har lärt dig värdefulla läxor och kan nu ta med dig den visdomen in i framtiden. Ta dig tid att vara tacksam för det du har och visualisera dina mål.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Det är dags att reflektera och planera för kommande vecka. Ta dig tid att sätta mål och prioritera vad som är viktigt för dig. En strategisk plan kommer att hjälpa dig att nå dina drömmar.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Idag kan du känna dig extra romantisk och kärleksfull. Det är en bra dag att spendera kvalitetstid med din partner eller utforska nya romantiska möjligheter.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Ta en paus och koppla av. Unna dig själv en dag av vila och återhämtning. Det kommer att hjälpa dig att ladda upp inför den kommande veckan.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Reflektera över dina mål och drömmar och fundera på hur du kan förfölja dem med entusiasm.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Stenbocken, använd dagen för att planera din kommande vecka. Organisera dina uppgifter och se till att du är redo för utmaningar som kan komma.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Avsluta veckan med att fokusera på dina nära och kära. Tillbringa tid med familj och vänner, och njut av deras sällskap. Det är viktigt att underhålla starka och meningsfulla relationer i ditt liv.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Veckan avslutas med en känsla av inre frid. Du är i harmoni med dig själv och din omgivning. Använd dagen för att koppla av och förbereda dig mentalt för den kommande veckan.