in

Dagens horoskop: 24 juni 2023

1 3
Bildkälla: Unsplash

Hur blir lördagen för ditt stjärntecken? Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Du kan uppleva en stark känsla av självständighet och äventyr idag. Ta dig tid att utforska nya platser och uppleva något utöver det vanliga. Det kan vara gynnsamt att våga ta steget utanför din komfortzon och pröva på något nytt och spännande.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Sök efter balans och harmoni i ditt hem, Oxen. Skapa en avkopplande atmosfär genom att organiser, möblera om och fixa i hemmet.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Ta dig tid att koppla av och njuta av livets små glädjeämnen, Tvillingarna. Ge dig själv tillåtelse att släppa på kraven och bara vara i nuet. Gör något som gör dig glad och avkopplad, oavsett om det är att läsa en bra bok, gå på en promenad i naturen eller umgås med nära och kära.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Ge efter för din lust att umgås med nära och kära. Skapa minnen och njut av den emotionella närvaron i dina relationer. Varför inte bjuda över dina vänner på middag?


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Ta hand om dig själv på alla plan – fysiskt, mentalt och emotionellt. Unna dig en avkopplande spa-dag, en skön promenad i naturen eller tid för meditation. Ge dig själv den kärlek och omsorg du förtjänar för att ladda upp inför kommande utmaningar.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Jungfrun, idag får du möjlighet att umgås med nära vänner eller familj. Ta till vara på detta tillfälle för att stärka banden och skapa minnen. Var öppen för att prova nya aktiviteter tillsammans.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Sociala aktiviteter och umgänge med nära och kära står i fokus för Vågen idag. Planera en trevlig tillställning eller träffa vänner! Glädje och gemenskap kommer göra dig på bättre humör.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Ge dig själv tillstånd att ta det lugnt och fylla på med energi. Unna dig en spabehandling, läs en bra bok eller spendera tid i naturen. Detta kommer hjälpa dig att återhämta dig.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Fokusera på självutveckling idag, Skytten. Identifiera områden där du kan växa och lära dig nya färdigheter. Utmana dig själv!


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Släpp dina bekymmer och tillåt dig själv att koppla av. Tillbringa tid med nära och kära, eller ägna dig åt dina hobbies och intressen. Det är viktigt att du tar pauser och tar hand om ditt välbefinnande.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Du känner dig äventyrlig och redo att utforska nya platser och möjligheter. Var modig och ta chansen att prova något nytt och spännande.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Idag handlar det om balans. Ta dig tid att skapa harmoni i ditt liv genom att fokusera på både arbete och nöje. Se till att du tar hand om både din fysiska och mentala hälsa.