in

Dagens horoskop: 23 april 2023

dagens horoskop
Bildkälla: Ines Azevedo /Unsplash

Äntligen söndag! Nyfiken på hur dagen blir för ditt stjärntecken? Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Det här är en dag för avkoppling och selfcare. Ta hand om dig själv genom att göra något som du verkligen tycker om, kanske en promenad i naturen eller en hemmaspa-dag? Fokusera på att ladda upp dina batterier inför den kommande veckan.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Det kan finnas en möjlighet till ett romantisk möte eller en fördjupning av en befintlig relation idag, Oxen. Om du är singel kan du träffa någon speciell. Se till att du är öppen för nya erfarenheter och möjligheter.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Det är en bra dag att planera och organisera för veckan som kommer, Tvillingarna. Fokusera på din personliga utveckling och lär dig nya saker. Använd tiden för att skapa en strategi för att uppnå dina mål och för att ta de första stegen på din väg till framgång.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Det är en bra dag för att fokusera på dina nära och kära, Kräftan. Planera en aktivitet tillsammans eller bara ta en stund att umgås. Det är viktigt att underhålla och vårda dina relationer för att de ska fortsätta blomstra.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Det är en bra dag att planera för framtiden idag, Lejon. Tänk på dina långsiktiga mål och vad du vill uppnå i livet. Skriv ner dina planer och identifiera de steg du behöver ta för att nå dem. Med en tydlig vision kan du gå långt.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Du kan känna dig mer ambitiös och motiverad idag att sätta upp nya mål för dig själv. Försök att skapa en plan och ta de första stegen mot att nå dina drömmar. Kom ihåg att det tar tid och tålamod, men att du har kapacitet att lyckas.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Du kan känna dig lite osäker på dina beslut idag, så var noga med att ta dig tid att tänka efter innan du agerar. Var också öppen för feedback och råd från andra som kan hjälpa dig att fatta bättre beslut.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Detta kan vara en dag för självrannsakan och reflektion. Ta tid för dig själv och överväg vad som är viktigt för dig och vad du behöver för att uppnå dina mål och drömmar.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Det är en bra dag för att fokusera på din andliga sida. Ta dig tid att meditera eller att bara vara i tystnad och reflektera. Det är också en bra dag för att ta kontakt med dina nära och kära och att tillbringa tid tillsammans. Du kan känna att du behöver ladda batterierna inför den kommande veckan, så se till att ta hand om dig själv idag.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Dagens horoskop för Stenbocken visar att du behöver ta det lugnt idag och ladda upp inför en ny vecka. Fokusera på att koppla av och göra saker som du tycker om. Se till att du ger dig själv tid och utrymme för att återhämta dig inför kommande utmaningar.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Detta är en dag för självreflektion och eftertanke. Tänk över din vecka och identifiera vad som fungerade och vad som inte gjorde det. Du kanske också vill ta dig tid att planera nästa vecka och fundera över dina mål och prioriteringar.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Det är en bra dag att reflektera över dina mål och drömmar, kära Fisk. Försök att visualisera vad du vill uppnå och hur du ska ta dig dit. Var inte rädd för att sätta höga mål och tro på dig själv. Med fokus och hängivenhet kan du uppnå allt du vill.