in

Dagens horoskop: 22 april 2023

dagens horoskop
Bildkälla: Ivana Cajina / Unsplash

Det är lördag – och vi vet vad som väntar just ditt stjärntecken idag. Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Det här är en dag för reflektion och eftertanke. Ta dig tid att tänka över vad som är viktigt för dig och vad du vill uppnå på lång sikt. Försök att inte stressa eller känna dig pressad av yttre faktorer, utan lyssna på din inre röst och följ dina drömmar.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Det är en bra dag att umgås med vänner och familj idag, Oxen. Du kan hitta glädje i att spendera tid med dem som betyder mest för dig. Ta också tid för att koppla av och njuta av livet.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Tvillingarna, idag kan du känna dig lite nere och behöva tid för att reflektera över dina känslor och behov. Var öppen och ärlig med dig själv och tillåt dig själv att känna det du känner. Det kan också vara en bra dag för att ta hand om din hälsa och ditt välbefinnande.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Du kan känna dig lite överväldigad idag, Kräftan. Men låt inte stressen ta över. Ta dig tid att koppla av och göra något som får dig att känna dig glad och avslappnad.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Ta dig tid att koppla av och njuta av livet idag, Lejon. Unna dig själv något som du verkligen gillar och ta hand om dig själv. Du kan också njuta av en rolig social aktivitet eller en kreativ hobby.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Ta en paus från den hektiska vardagen och unna dig lite tid att koppla av och ladda batterierna. Det kan vara så enkelt som att ta en promenad i naturen eller tillbringa tid med vänner och familj. Kom ihåg att det är viktigt att ta hand om din mentala hälsa också.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Dagens handlar om att ha kul och njuta av livet! Ta tillfället i akt att umgås med vänner och familj och göra något som du tycker om. Det kan vara en bra dag för att prova på nya aktiviteter eller besöka nya platser.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Idag kan du känna dig extra äventyrlig och modig. Var öppen för nya upplevelser och möjligheter och utmana dig själv att prova något nytt.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Det kan finnas en viss spänning i luften idag, så försök att hålla dig lugn och avslappnad. Det är en bra dag för att ta itu med saker som du har skjutit upp och att rensa ut i ditt hem eller kontor. Du kan också känna att du behöver ta hand om din kropp idag, så ta dig tid att träna eller gå ut och njuta av naturen.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Idag kan Stenbocken känna sig extra romantisk och kärleksfull. Det är ett bra tillfälle att spendera tid med din partner eller gå ut på en dejt. Om du är singel kan du känna dig attraherad av någon ny och spännande.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Spendera dagen med familj och vänner och ha kul. Se till att du tar tid att koppla av och slappna av, eftersom du kan ha varit en hektisk vecka. Du kanske också vill utforska något nytt eller resa till en annan plats för att uppleva nya äventyr.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Det är en bra dag att koppla av och ta det lugnt idag, kära Fisk. Överväg att ta en promenad i naturen eller tillbringa tid med nära och kära. Det är viktigt att du ger dig själv tid att varva ner och återhämta dig.