in

Dagens horoskop: 20 maj 2023

Namnlost 2 9
Bildkälla: Unsplash

Hur blir dagen för ditt stjärntecken? Vi har svaret! Mer

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Ta dig tid att vårda din kropp och själ idag, Väduren. Ge dig själv tillåtelse att koppla av och återhämta dig från veckans stress. Engagera dig i aktiviteter som ger dig glädje och lugn, oavsett om det är att läsa en bok eller njuta av naturen. Se till att du tar hand om dig själv för att ladda upp inför kommande vecka.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Det är dags att njuta av livet och koppla av, Oxen. Ge dig själv tillåtelse att ha kul och unna dig själv lite välbehövlig vila. Träffa vänner, gör något som gör dig glad och lägg alla bekymmer åt sidan. Du förtjänar en dag fylld med glädje och lycka.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Tvillingarna, idag kommer du att känna en ökad energi och passion för dina intressen. Utforska nya ämnen eller hobbies som väcker ditt intresse. Följ dina passioner och njut av den glädje och entusiasm de ger. Det kan vara en givande dag som ger dig inspiration och nya perspektiv.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Idag är en dag för att vårda dina relationer, Kräftan. Tillbringa tid med nära och kära. Visa uppskattning och kärlek till dem du bryr dig om. Skapa minnen och njut av gemenskap.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Du vaknar upp med en känsla av äventyr, Lejon. Denna lördag är perfekt för att utforska nya platser eller prova på något nytt. Var modig och låt din nyfikenhet leda vägen. Du kan upptäcka en passion eller intresse som kommer att berika ditt liv på lång sikt.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Äventyret kallar på dig, kära Jungfru. Släpp taget om rutiner och utforska nya platser, testa nya aktiviteter och utmana dig själv. Det kan vara en dag fylld med spännande upptäckter och möjligheter att växa som individ. Ha tillit till dig själv och våga ge dig ut på okända stigar.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Idag är det dags att ta hand om ditt välbefinnande, Vågen. Ge dig själv tid att koppla av och återhämta dig. Det kan vara bra att ta en promenad i naturen, meditera eller ägna dig åt någon annan aktivitet som ger dig inre frid.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Ta dig tid för självomsorg och reflektion idag. Skapa en avkopplande atmosfär där du kan varva ned och fokusera på ditt välbefinnande. Det kan vara en bra dag att följa dina passioner och ägna dig åt dina personliga intressen.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Idag handlar det om att ta hand om din hälsa. Ge kroppen den omsorg den förtjänar. Ge dig tid att njuta av naturen, eller delta i någon annan form av aktivitet du gillar. Din energi kommer att flöda och du kommer att känna dig levande.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Njut av dagen genom att utforska din kreativa sida. Ge dig själv utrymme att uttrycka dig själv på olika sätt, oavsett om det är genom konst, musik eller skrivande. Det kan också vara en bra dag att ta hand om praktiska ärenden och organisera ditt liv. Strukturera din tid för att uppnå bästa resultat.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Ta dig tid att vara ensam och reflektera över ditt liv. Ge dig själv utrymme att utforska dina känslor och behov. Ta hand om dig själv på alla nivåer – fysiskt, mentalt och känslomässigt.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Du kommer att känna dig extra social och kommunikativ idag. Det är en bra tid att umgås med vänner och familj och dela dina tankar och idéer. Var öppen för nya bekantskaper. Du kan få oväntade erbjudanden som kan leda till positiva förändringar i ditt liv.