in

Dagens horoskop: 18 september 2023

bram naus z49CEXVQew8 unsplash 1
Foto: Bram Naus / Unsplash

Ny vecka! Hur börjar den för dig? Vi har svaret. Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Idag kommer din entusiasm och energi att vara på topp. Du är redo att ta itu med nya utmaningar och projekt. Se till att kanalisera din energi på ett produktivt sätt och undvik att bli impulsiv. Målet är att skapa långsiktiga resultat.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Idag kommer du att känna dig extra produktiv och motiverad. Ta chansen att ta itu med de uppgifter du har skjutit upp. Det är en bra dag att sätta upp mål och planera för veckan framåt.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Idag är en bra dag för att kommunicera dina tankar och idéer. Du är skarp och har lätt för att övertyga andra om din synpunkt.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Idag kommer du att känna dig extra kreativ och inspirerad. Ta dig tid att uttrycka dina idéer genom konst eller skrivande. Det kommer lämna dig med en bra känsla.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Idag kommer du att känna dig full av energi och självförtroende, Lejon. Det är en utmärkt dag att ta itu med utmaningar och visa världen vad du är kapabel till. Du kommer att lysa i rampljuset och dra uppmärksamhet till dig själv. Var öppen för nya möjligheter som kan dyka upp idag.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Idag är du fokuserad och redo att ta itu med utmaningar. Din noggrannhet och precision kommer att imponera på andra. Använd din energi för att lösa svåra uppgifter och du kommer att nå framgång.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Idag kommer du att känna dig extra kreativ och inspirerad. Det är en bra dag att utforska nya projekt eller aktiviteter som utmanar din kreativa sida.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kreativitet flödar idag, Skorpion. Ta dig tid för konstnärliga projekt eller hobbys som inspirerar dig. Detta kan få dig att må bra.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Idag är din energi på topp, Skytten. Ta chansen att ta itu med utmaningar som har legat och väntat. Du kommer att känna dig inspirerad och redo att erövra världen. Var öppen för nya idéer och möjligheter som dyker upp under dagen.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Stenbocken, idag är dagen att sätta tydliga mål för veckan. Din fokuserade och målmedvetna natur kommer att hjälpa dig att göra framsteg i dina projekt och karriärmål.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Vattumannen, idag är din kreativitet i toppform. Ta chansen att uttrycka dig genom konst eller skrivande. Dina idéer kommer att lysa och inspirera andra.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Idag kommer du att känna dig extra inspirerad och kreativ. Det är en utmärkt dag att följa din passion och utforska nya projekt. Din inre konstnär vaknar till liv, så låt din fantasi flöda fritt.