in

Dagens horoskop: 18 oktober 2023

dagens1
Bildkälla: Unsplash

Dagens horoskop är här – hur blir dagen för just ditt stjärntecken? Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Låt ingenting stå i vägen för dig i dag. Du har ett driv just nu och du arbetar hårt för att uppnå dina mål. Under dagen kan du även upptäcka någon oväntad talang eller möjligheter som öppnar upp för framgång.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Det blir en stabil och fokuserad dag. I dag skiner ditt självförtroende och du känner dig benägen att ta tag i vilken uppgift som helst. Men var öppen för nya perspektiv och var beredd att anpassa dig när det behövs.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Tänk igenom dina ord en extra gång innan du pratar i dag. Med rätta formuleringar har du möjlighet att påverka andra på ett djupt sätt. Använd den gåvan för att inspirera och stötta personerna omkring dig.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Under onsdagen längtar du efter stabilitet och harmoni. Skapa en lugn miljö där du får tid för att ta hand om dig själv. Ge dig själv tid för att reflektera och bearbeta eventuella spänningar.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

I dag känner du dig extra kreativ. Ta till vara på det här och utforska nya kreativa projekt. Dela gärna med dig av din kunskap till andra. Släpp rädslorna som hindrar dig från att leva ditt liv fullt ut.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Din planerings- och organisationsförmåga kommer väl till användning i dag, Jungfrun. Du är i toppform när det handlar om att komma med lösningar och är duktig på problemlösning. Men se upp så du inte fastnar i detaljer i dag.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Din förmåga att skapa harmoni och balans blir användbar idag. Du kan hjälpa andra att hitta gemensamma lösningar och bygga relationer som har ömsesidig förståelse och respekt. Men var försiktig så du inte offrar dina egna behov för andras.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Idag känner du dig inspirerad och vill gärna uppnå så mycket som möjligt. Se bara upp för att du inte blir för impulsiv i ditt beslutsfattande, utan överväg fördelarna och nackdelarna.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

I dag blir du uppmanad att gå utanför din comfort zone. Om du vågar kan det leda till att du får nya insikter och kunskap, vilket kan göra att du får mer förståelse för världen omkring dig.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Lita på dig själv i dag och vad du faktiskt kan åstadkomma. Låt dig inte bli distraherad av vad andra tycker. Det viktigaste är att du mår bra av vad du gör.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Stå upp för vad du tycker idag och var modig att sticka ut om det behövs. Du är unik och det är något helt fantastiskt, för det gör dig till den du är. Lita på att du vet vad som är bäst för sig.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Du intuitiva förmåga och känslighet blir extra tydlig idag, Fiskarna. Lyssna på din inre röst och låt den guida dig på rätt väg. Skydda dig så att du inte absorberar för mycket av andras negativa energi.