in

Dagens horoskop: 17 oktober 2023

roman kraft XdbUsFkAwqA unsplash
Foto: Roman Kraft / Unsplash

Det är tisdag och dagens horoskop är här! Hur blir dagen för dig? Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Tisdagen är en bra dag att fokusera på karriären, kära Vädur. Du kommer känna dig energisk och målinriktad, vilket gör det lätt för dig att ta intiativ och nå dina mål.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

I dag kan du känna dig lite distraherad och snurrig. Fokusera på att vara tålmodig och undvik att ta snabba beslut eller hoppa in i nya projekt utan tillräckligt med planering.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Det blir en dag med kommunikation och social interaktion. Du kan uppleva givande samtal eller får möjligheten att knyta nya kontakter. Var öppen för att lära dig nya saker!


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Det blir en dag för självreflektion. Våga utforska dina djupa känslor och kanske bearbeta något gammal sår, som har varit öppet alldeles för länge. Det är dags att ta hand om dig själv nu.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

I dag passar det perfekt att fokusera på dina personliga mål och ambitioner. Du kommer känna dig självsäker och energisk. Men kom ihåg att inte vara fördomsfull mot andra eller alldeles för upptagen med dig själv.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

I dag kan du känna dig lite osäker på dina känslor och vad du egentligen vill. Kom ihåg att ta hand om dig själv lite extra och fokusera på dina egna behov. Det kommer att lösa sig.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Du är social och står i centrum i dag. Kom ihåg att fokusera på samarbete och se till att du inte undviker konflikter bara för att det är läskigt. Det kan vara en bra dag för att fatta beslut och göra kompromisser för att uppnå långsiktiga mål.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Det är en bra dag för att fokusera på ditt egna välmående idag. Du känner en stark koppling till dina djupaste känslor. Utmana dig själv och ge dig själv utrymme för att växa på ett hälsosamt sätt.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Skapa en balans mellan din äventyrliga sida och vad som krävs av dig i dag. Du är inspirerad att utforska nya intressen och expandera dina kunskaper. Men se upp för att inte vara alldeles för impulsiv i ditt beslutsfattande i dag.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Det blir en dag med stabilitet, ordning och struktur. Du känner dig disciplinerad och motiverad att uppnå dina mål. Men kom ihåg att be om hjälp om det behövs.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

I dag är du öppen för att lära dig nya saker. Det är en bra dag för att utforska nya idéer och du kan ha givande inspirerande samtal. Lyssna noga på råden som du får.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Du kan känna dig lite känslomässigt förvirrad i dag och drömmer dig bort. Prata med andra för att få andra perspektiv och vägledning. Skapa en balans mellan verklighet och fantasi.