in

Dagens horoskop: 17 juli 2023

tisdag
Bildkälla: Unsplash

Väduren, 21/3-19/4 Idag ska du vara försiktig med att ta förhastade beslut. Ibland är det bättre att ta ett steg tillbaka och tänkte noga innan du handlar, istället för att bara köra på som vanligt. Oxen, 20/4-20/5 Du känner dig väldigt nostalgisk idag! Ta tillvara på den känslan och hör av dig till någon du […] Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Idag ska du vara försiktig med att ta förhastade beslut. Ibland är det bättre att ta ett steg tillbaka och tänkte noga innan du handlar, istället för att bara köra på som vanligt.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Du känner dig väldigt nostalgisk idag! Ta tillvara på den känslan och hör av dig till någon du inte har pratat med på länge. Kanske en vän du förlorat kontakten med? Eller en familjemedlem du saknar lite extra just nu?


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Starta veckan på bästa sätt – genom att bjuda dina vänner och familj på middag! Du känner dig mer social än vanligt idag, så det här är en perfekt tidpunkt att visa uppskattning till de som står dig närmast.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Idag behöver du egentid! Läs en bok eller lyssna på en spännande podd. Ta hand om dig själv genom att göra något som får dig att må bra, men som också känns lite utmanande. Kanske är det dags att prova det där avancerade receptet?


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Personer i din närhet lyssnar på dig mer än vanligt just idag, så om du har en idé som du vill förverkliga är det här ett bra tillfälle att presentera den för omvärlden. Men kom ihåg att lyssna på andra också!


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Idag behöver du prata ut med någon! Känner du att du har något ouppklarat, eller att det finns en konflikt som ligger och puttrar, är idag en bra dag att ta tag i problemet.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Idag kan du känna ett visst sug att kontakta ett ex eller en gammal romans. Men fall inte för frestelsen! Du behöver gå vidare, så ägna dig åt något som får dig på andra tankar.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Idag kan du känna dig lite låg. Se till att hålla dig till dina rutiner, ät god mat och gör något som får dig att koppla av. Försök att inte stressa för mycket så ska du se att allt känns mycket bättre snart.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Du känner dig lite rastlös och är på jakt efter nya upplevelser. Men försök att inte bli för impulsiv! Planera istället in något kul du kan göra längre fram i tiden (och se till att din ekonomi faktiskt håller för det!).


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

En sak i taget! Du har nära till att känna dig stressad idag, och kanske känns det som att alla andra är lediga när du tvingas sitta inne och jobba. Men försök göra det lite mysigt omkring dig, drick en god kopp kaffe och ta pauser när du behöver!


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, nu känner du att du har fastnat och kanske är du sugen på att söka dig till nya äventyr. Men du behöver stanna upp, slappna av och komma ner i varv. Läs en bok eller nåt!


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Det ser ut att bli en romantisk dag för Fiskarna! Bjud någon på dejt, berätta hur du känner och våga ta steget mot något som känns lite mer seriöst. Vi tror på dig!