in

Dagens horoskop: 16 oktober 2023

måndag 1
Bildkälla: Unsplash

Det ser ut att bli en bra start på veckan för er! Vad väntar just dig? Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

En helt ny vecka och i dag känner du dig riktigt modig. Du sätter upp mål för veckan och tack vare att du håller dig fokuserad kommer du överkomma eventuella hinder som står i din väg.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Ta det lugnt idag, kära Oxe. Det kan finnas en rädsla för förändring eller risker som hindrar dig från att röra dig framåt. Men kom ihåg att det är genom att våga som du kan upptäcka nya möjligheter.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Måndagen är en dag för att uttrycka dina idéer och tankar. Men kom ihåg att göra det på ett tydligt sätt för att undvika missförstånd. Var observant på din omgivning och se till att lyssna på andra.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Det blir en lugn start på veckan för dig, Kräftan. Ge dig själv tid för att koppla av och ladda batterierna, om du inte har hunnit göra det under helgen.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Det är en dag för att lysa, kära Lejon. Ditt självförtroende och strålande energi kommer att inspirera andra omkring dig. Ta ledningen när det kommer till projekt eller aktiviteter.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

I dag handlar det om balans och harmoni, kära Jungfru. Fokusera på att ordna upp ditt eget inre och yttre kaos. Det är en bra dag för att rensa upp lite i ditt hem.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Romantik och relationer står i fokus i dag, kära Våg. Visa dina nära och kära hur mycket du bryr dig om dem genom små gester. Om du är singel kan en potentiell kärlek dyka upp, så var öppen för nya möjligheter.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

I dag fokuserar du på organisering och planering för att veckan ska bli så bra som möjligt. Du sätter upp mål och det finns potential för personlig tillväxt om du vågar reflektera över dina känslor.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Äntligen en ny vecka! Du släpper gärna taget om rutinerna lite i dag, för att att ge dig ut på äventyr – bokstavligt eller i tankarna. Men kom ihåg att även vara fokuserad på vad du faktiskt måste göra i dag.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Du känner dig positiv till en ny vecka. I dag fokuserar du på din karriär och långsiktiga mål, kära Stenbock. Sätt upp tydliga mål och skapa en plan för att nå dem.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

I dag är en dag för att fokusera på dina sociala relationer. Var uppmärksam på dina vänners och familjemedlemmars behov. Se till att du visar omtanke och stöttning för dem.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

En ny vecka och du är redo att ta dig an den. Det är en bra dag för att presentera dina idéer för andra. Tillåt dig själv att skina i dag.