in

Dagens horoskop: 16 juni 2023

fredag 1
Bildkälla: Unsplash

Äntligen fredag – vi vet hur dagen blir för dig. Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Idag är en bra dag att fokusera på dig själv och din hälsa. Ge dig själv tid att slappna av och unna dig något som ger dig glädje och lycka. Vad sägs om att äta en god middag med dina vänner?


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Njut av lugnet och harmonin idag, kära Oxen. Skapa tid för avkoppling och reflektion. En promenad i naturen eller meditation kan hjälpa dig att hitta inre ro och återhämtning inför helgen.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Idag behöver du lugn och ro! När du är i harmoni med dig själv kan du möta världen på ett mer balanserat sätt och skapa en positiv påverkan omkring dig.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Ta chansen att utforska olika konstformer eller engagera dig i projekt som utmanar din kreativa sida. Det är också en bra dag för romantik och att visa dina nära och kära hur mycket de betyder för dig. Njut av en rolig och inspirerande dag!


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Ge dig själv tid att koppla av och njuta av livet idag, lejonet. Efter en intensiv vecka förtjänar du lite avkoppling och egentid. Umgås med vänner eller ägna dig åt dina favorithobbyer. Glöm inte att skämma bort dig själv och låta dig själv njuta av livets goda.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Det är dags att släppa loss och ha roligt idag! Ge dig själv tillstånd att koppla av och njuta av livets enkla nöjen. Träffa vänner, prova på något nytt eller bara tillbringa tid med att göra det som får dig att le. Glöm inte att ha en balans mellan arbete och lek.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Dagens energi lyfter fram din sociala sida. Du kommer att trivas i sociala sammanhang och ha lätt att skapa nya kontakter. Var öppen för nya möten och nätverkande. Du kan också bli inspirerad av andra människor och deras idéer. Ta dig tid att umgås med vänner och familj och njut av en rolig och social fredag.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Ta dig tid att vara ensam och reflektera över dina drömmar, mål och värderingar. Fokusera på att stärka ditt inre välbefinnande genom meditation eller skrivande. Var också uppmärksam på dina drömmar och symboler som kan ge dig viktiga budskap.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Romantik och relationer står i centrum idag. Ge kärleken utrymme och överraska din partner eller din familj med små gester. Det är också en bra dag att umgås med vänner och koppla av efter en lång arbetsvecka.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Unna dig själv tid för avkoppling och roliga aktiviteter. Glöm inte att njuta av de små stunderna i livet. Fokusera på att skapa harmoni och välbefinnande i din tillvaro.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Idag är en dag för att omfamna förändring och vara öppen för nya möjligheter. Var modig och ta steget utanför din komfortzon. Du kan upptäcka nya passioner eller hitta oväntade vägar till framgång. Var öppen för att ta emot hjälp och stöd från andra när du tar dig an utmaningar. Tro på dig själv och lita på att universum leder dig mot rätt väg.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Njut av en dag full av glädje och sociala möten. Du kommer att ha möjlighet att umgås med vänner och skapa minnen som varar. Var öppen för nya relationer och låt dig överraskas av oväntade möten. Det är en perfekt tidpunkt att uttrycka dina känslor!