in

Dagens horoskop: 16 april 2023

Dagens horoskop
Bildkälla: Faruk Tokluoğlu / Unsplash

Nyfiken på vad som väntar just dig idag? Här är dagens horoskop! Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Det här är en dag att koppla av och ladda batterierna inför kommande vecka. Unna dig själv något som gör dig glad och lugn, som att läsa en bok eller ta en promenad i naturen. Ta hand om dig själv så kommer nästa vecka att bli bra.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Det blir en lugn och skön dag för Oxen. Det är en bra dag att koppla av och återhämta dig från veckans stress. Du kan också uppleva en ökad förståelse för din omgivning och för din personliga utveckling.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Tänk på vad som är viktigt för dig och vad du vill uppnå i livet, Tvillingarna. Detta kan hjälpa dig att fokusera på dina mål och ge dig en klarare bild av vad du vill i framtiden.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Du kan utsättas för en del överraskningar idag, Kräftan. Var öppen för nya möjligheter och förändringar. Det kan leda till nya och spännande erfarenheter som kan berika ditt liv.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Dagens tema är selfcare, Lejonet. Ta hand om dig själv genom att unna dig något som gör dig glad. Kanske är det en avkopplande dag på spa eller en god middag med nära och kära. Glöm inte att ta hand om din egen hälsa också!


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Din kreativa sida kommer att blomstra idag. Det kan vara en bra dag att utforska nya hobbies eller kreativa projekt. Var noga med att ta tid för dig själv och njuta av ditt skapande.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Dagens horoskop för Vågen förutspår en dag av harmoni och balans. Ta dig tid att uppskatta de fina sakerna i livet och var tacksam för allt som du har. Fokusera på att bygga och stärka dina befintliga relationer genom att visa uppskattning och kärlek till dem du bryr dig om.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Du kan känna dig lite nedstämd idag, Skorpion. Försök att ge dig själv tillräckligt med tid för att koppla av och återhämta dig. Det kan hjälpa att prata med en vän eller att göra något som gör dig glad, som att lyssna på musik eller läsa en bra bok.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Det är en bra dag för att fokusera på din andliga sida. Ta dig tid att meditera eller att bara vara i tystnad och reflektera. Det är också en bra dag för att ta kontakt med dina nära och kära och att tillbringa tid tillsammans. Du kan känna att du behöver ladda batterierna inför den kommande veckan, så se till att ta hand om dig själv idag.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Du kan känna en stark känsla av ensamhet eller isolering idag. Ta dig tid att reflektera över dina känslor och prata med någon du litar på. Det kan också vara en bra dag att engagera dig i någon form av volontärarbete eller att hjälpa någon i din närhet som behöver det.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Detta är en dag för självreflektion och eftertanke. Ta dig tid att meditera eller reflektera över ditt liv. Det kan hjälpa dig att få en bättre förståelse av dina behov och önskningar. Var öppen för nya insikter och lärdomar.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Fiskarna, idag är en dag för att koppla av och återhämta dig. Ta dig tid att slappna av, meditera eller göra något som gör dig glad. Var snäll mot dig själv och ge dig själv den tid och det utrymme du behöver för att återhämta dig. Det kommer att göra dig redo för den kommande veckan och ge dig en känsla av balans och harmoni.