in

Dagens horoskop: 15 oktober 2023

söndag 1
Bildkälla: Unsplash

Det är söndag och det ser ut att bli ett lugnt avslut på veckan för de flesta av er. Vad väntar just dig? Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Söndagen kommer att bli fartfylld för dig, men se till att du avsätter lite tid för att planera för kommande vecka. Du kommer att tacka dig själv om du avslutar dagen på ett organiserat sätt.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Idag blir en lugn dag för dig, Oxen. Det är bra att ta itu med uppgifter som du har skjutit på ett tag. Har du en överfylld inkorg i mejlen? Eller är tvätthögen alldeles för stor? Ordna upp allt idag, så kommer du få en bättre start på veckan.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Tvillingarna! Det har varit en social vecka för dig och under söndagen är det dags för att fokusera på dig själv. Läs en bok eller testa ett nytt recept som du har velat laga!


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Idag dras du till dina nära och kära. Du spenderar gärna söndagen med att vårda om dina relationer lite extra. Ring till en vän du inte har pratat med på länge!


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Under söndagen visas din kreativa sida. Du känner dig inspirerad för att uttrycka dig på nya sätt. Kanske får du en helt ny uppenbarelse om dig själv?


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Nu är det dags att börja planera för den kommande veckan. Du checkar av kalendern noga och bokar in alla måsten. Men lägg inte alldeles för mycket tid på det, säg ja om det dyker upp någon oväntad möjlighet.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Det blir en dag fylld med sociala möjligheter, med sätt inte alldeles för höga krav på dagen. Om du bara vill ta det lugnt i soffan innan den nya veckan drar i gång är det helt okej! Försök hitta en balans mellan vad dina vänner vill och vad du själv vill.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Söndagen blir en dag för att utforska dina inre känslor. Kanske finns det något som du har undertryckt ett tag – våga möta det. Skriv ner dina tankar och reflektera över ditt mående.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Söndagen ser ut att bli en lugn dag, men du avsätter tid för att planera in framtida resor och event. Se till att strukturera upp din kalender idag och se upp för att inte dubbelboka dig.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Idag avsätter du tid för dig själv och reflekterar över dina egna känslor. Se upp för att inte bli alldeles för kritisk mot dig själv, utan prata gärna om dina känslor med en vän för att få ett nytt perspektiv.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Du har stora idéer inför den kommande veckan. Det är mycket du vill åstadkomma och du vill gärna börja direkt. Kom ihåg att leva i nuet och uppskatta de små sakerna idag.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Idag försöker du förstå dina känslor på ett djupare plan. Du reflekterar över veckan som har varit och planerar den kommande veckan. Om det är ett beslut som du måste ta – lita på dig magkänsla.