in

Dagens horoskop: 13 oktober 2023

hhoroskop
Bildkälla: Unsplash

Det är fredag! Vad säger stjärnorna om din dag? Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Idag står du inför en spännande möjlighet att ta kontroll över ditt liv. Var modig och våga ta steget mot förändring. Lita på dig själv!


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Under fredagen kan du möta en oväntad utmaning på jobbet. Var flexibel och anpassningsbar för att kunna hantera situationen på bästa sätt. Ditt tålamod kommer att hjälpa dig idag.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Tvillingarna! Idag kommer ditt sätt att uttrycka dig på leda till spännande konversationer. Du är öppen att lära dig mer av andra och tar emot konstruktiv kritik på ett positivt sätt.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Idag blir en harmonisk och lugn dag. Du ser fram emot helgen och planerar att spendera dagarna med dina favoritpersoner. Kom ihåg att planera in lite egentid också.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Idag saktar du ner tempot lite och gör dig redo för helg. Men det är trots allt fortfarande en arbetsdag och likt tidigare dagar är du inne i ett flow i arbetet just nu. Belöna dig själv ikväll!


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Idag gör du allt väldigt noga och lägger mycket tid på varje syssla. Se till att inte fastna i din perfektion, utan tillåt dig själv att vara mänsklig. Alla kan göra fel ibland.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Är det något som du länge har funderat på att testa? Idag är en perfekt dag att göra det. Utforska nya intressen, konstformer eller projekt som fascinerar dig.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Idag kan du stå inför några utmaningar när det gäller dina relationer. Var ärlig och öppen när du kommunicerar för att undvika missförstånd. Försök se situationen från den andras perspektiv.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Äntligen fredag och du är så redo för helg! Du har säkert redan ett fullspäckat schema, men avsett lite tid för att ta hand om dig själv med. Varför inte avsluta arbetsdagen med ett härligt hemmaspa?


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Idag känner du dig lite rastlös, vilket får dig att ifrågasätta dina värderingar och mål. Var öppen för förändringar, men ta inte för hastiga beslut om saker som länge har betytt väldigt mycket för dig.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Idag känner du dig oberoende och unik. Du står även inför spännande sociala möjligheter. Ta risken! Säg ja! Våga kasta dig ut och se vad som finns på andra sidan.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Idag känner du en stark koppling till andlighet och det övernaturliga. Du kanske har tänkt att se en skräckfilm ikväll? Kör på. Eller kan du försöka komma i kontakt med dina egna känslor bättre genom exempelvis meditation.