in

Dagens horoskop: 12 september 2023

vitor pinto gTdKhm6aotk unsplash 1
Foto: Vitor Pinto / Unsplash

Äntligen tisdag! Hur blir dagen för dig? Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Idag kan du behöva vara extra tålmodig när det gäller kommunikationen. Tänk före du talar och undvik konflikter genom att lyssna aktivt på andra.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Idag är det dags att fokusera på dina relationer. Lyssna på andras åsikter och försök att undvika konfrontationer. En öppen och ärlig kommunikation kommer att stärka dina band.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Du kan uppleva några kommunikationsproblem idag. Var tydlig i dina samtal för att undvika missförstånd.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Dina kommunikativa förmågor kommer att lysa idag, Kräftan. Ta tillfället i akt att uttrycka dina tankar och känslor öppet och ärligt. Du kan också finna glädje i att lyssna på andra och erbjuda stöd.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Du har en konstnärlig ådra som blomstrar idag. Använd din fantasi och skapa något vackert. Andra kommer att beundra din förmåga att uttrycka dig.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Idag är din kreativa sida framträdande. Låt din fantasi flöda fritt och utforska nya idéer. Det kan vara en bra dag att utforska konst eller hantverk. Följ dina passioner och se vart de leder dig.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Tisdagen kommer med en extra dos tålamod och beslutsamhet. Det är en bra dag att fokusera på långsiktiga mål och strategier. Undvik att kasta dig in i impulsiva beslut och ta istället tid att noga överväga dina alternativ.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Din energi och drivkraft är stark idag. Ta tag i de uppgifter du har skjutit upp och se till att du får dem gjorda. Du kommer att känna dig nöjd med din produktivitet.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kommunikationen flyter lätt idag, och du kan hitta lösningar på tidigare utmanande situationer. Det är en bra dag för att diskutera viktiga ämnen med nära och kära.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

En kreativ gnista lyser upp din dag, Stenbocken. Ta tid att utforska ditt konstnärliga uttryck och låt din fantasi blomstra. Du kan hitta inspiration i oväntade platser, så var öppen för nya intryck.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Din kommunikationsförmåga kommer att vara på topp idag, Vattumannen. Det är en utmärkt dag att uttrycka dina tankar och känslor till andra. Du kommer att vara en mästare på att övertyga och inspirera.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Idag kan du känna dig extra kreativ och inspirerad. Det är en bra dag att utforska konst eller hantverk. Du kan också få nya idéer på jobbet som kan vara värdefulla för din karriär.