in

Dagens horoskop: 12 oktober 2023

12oktober
Bildkälla: Unsplash

Äntligen torsdag! Så här blir dagen för ditt stjärntecken. Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Det ser ut att bli en dag fylld av energi och entusiasm, Väduren. Du kommer att uppmärksammas och kan förvänta dig positiva resultat i ditt arbete.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Nu fokuserar du på stabilitet och trygghet. Kanske känner du dig lite mer tillbakadragen än vanligt, men det är viktigt att fortsätt hålla dig på banan. Se upp för förseningar eller hinder på arbetet.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Idag blomstrar din sociala sida och du kommer vara omgiven av människor, så det är en bra dag att bygga relationer. Du kan däremot vara lite spridd och ha svårt att fokusera idag. Ta en sak i taget!


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Under torsdagen kan du stöta på lite känslomässiga utmaningar, men det finns möjligheter för att lugna ner dig och fokusera på dina behov. Hör av dig till nära och kära om det behövs!


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Hej vilken ledare vi ser! Du är full av självförtroende och dynamik, vilket kommer ge dig möjlighet att ta kontroll över situationer. Se bara upp för att inte ta alldeles för mycket plats, utan låt andra komma till tal också.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Allt fokus ligger på ditt arbete nu. Du är ambitiös och strävar för att verkligen uppnå det där målet. Men var inte för kritisk mot dig själv eller andra på vägen dit.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Idag kan du ha lite svårt att fatta beslut och velar kanske lite för länge innan du bestämmer dig. Lita på din magkänsla och ta inte livet alldeles för seriöst.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Du är djupt engagerad i ditt arbete idag och är villig att göra lite extra för att uppnå ditt mål. Var dock uppmärksam för att inte få ett för stort kontrollbehov, utan var öppen för samarbete och idéer från andra.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Nu känns det som att du har suttit still lite för länge och vill gärna ge dig ut på äventyr igen. Var bara försiktig så att du inte blir för impulsiv och tar för stora risker.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Du kommer att mötas av härlig respons tack vare ditt hårda arbete, Stenbocken. Se till att du även belönar dig själv lite extra idag.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Idag kan du känna dig lite distraherad och bli osäker på vilken väg du ska ta. Berätta om dina idéer och tankar för andra och lyssna noga på deras råd – de kanske vet något som du inte ens har tänkt på?


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Du känner dig lite rädd inför något som kommer längre fram. Men ingen tid för att oroa dig, du kommer hantera det när det är dags. Försök att slappna av lite (jag ser dig – släpp ner dina axlar och sluta spänn käken).