in

Dagens horoskop: 12 maj 2023

dagens horoskop
Bildkälla: Unsplash

Hur blir fredagen för ditt stjärntecken? Vi har svaret! Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Idag är en bra dag för sociala aktiviteter och att träffa nya människor. Du har en naturlig charm som kan göra det lätt för dig att skapa nya relationer.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Det ser ut att bli en bra dag för Oxen! Ha kul, ta dig tid att utforska dina intressen och passioner och ge utlopp för din kreativitet.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Idag kan du uppleva en känsla av inre konflikt eller tvivel. Försök att ta det lugnt och undvik att ta snabba beslut eller agera impulsivt. Tänk igenom dina val och försök att se situationen från olika perspektiv.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Idag kan du uppleva en känsla av lekfullhet och spontanitet. Var öppen för nya upplevelser och möjligheter, och ta tillfället i akt att umgås med vänner och familj. Det är också en bra dag för romantik och kärleksfulla gester.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Lejon, idag ska du koppla av och ha kul. Det kan ha varit en hektisk vecka hittills, så ta dig tid att njuta av livet och umgås med människor som du bryr dig om. Låt dig själv ha kul och släppa loss lite.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Idag är en bra dag för att ta itu med praktiska uppgifter som du har skjutit upp. Du kanske vill organisera ditt hem eller jobbplats för att skapa en mer produktiv miljö?


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Idag kommer du att njuta av att umgås med vänner och familj. Ta tid att koppla av och ha kul, men var också uppmärksam på dina gränser och ta hand om dig själv.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Du kan känna dig rastlös och söka efter nya äventyr och erfarenheter idag. Detta kan vara en bra tidpunkt att planera en resa eller prova på något nytt och spännande.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Idag kan du känna dig stressad eller överväldigad av dina uppgifter och ansvarsområden. Försök att bryta ner dina mål i mindre delar och prioritera det viktigaste. Tänk också på att ta pauser för att ladda batterierna och undvika att bränna ut dig själv.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Idag kommer du få möjlighet att förbättra dina relationer. Nätverka och umgås med människor som kan hjälpa dig att nå dina mål. Men var försiktig med dina utgifter och se upp för att göra impulsköp.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Dina sociala relationer kommer att vara i fokus idag. Du kan förvänta dig spännande möten och en chans att skapa nya kontakter. Ta dig tid att umgås och uppskatta dina vänner.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Idag kan du känna en stark impuls att ta tag i dina uppgifter och röra dig mot dina mål. Fokusera på att vara produktiv och effektiv och låt dig inte distraheras av distraktioner eller oplanerade avbrott.