in

Dagens horoskop: 11 september 2023

erick zajac jucpqqAVjRA unsplash
Foto: Erick Zajac / Unsplash

Det är måndag – och vi vet vad som väntar just dig idag. Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

En ny vecka inleds med kraft och energi. Sätt upp tydliga mål och fokusera på att vara produktiv. Din beslutsamhet kommer gynna dig.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Dagens energi uppmanar dig att vara tålmodig och målmedveten. Fokusera på långsiktiga mål och undvik impulsiva beslut. Din envishet kommer leda till något bra.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Idag kommer du att känna dig energisk och redo att ta itu med nya utmaningar. Se till att utnyttja din entusiasm och följ din passion.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Idag är det viktigt att du fokuserar på din inre balans, Kräftan. Lyssna på dina känslor och försök att förstå vad som får dig att känna dig mest harmonisk.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Idag kommer din passion och energi att vara på topp. Du tar dig an utmaningar med självförtroende och kommer att imponera på andra med din beslutsamhet. Det är en bra dag att ta initiativ och driva dina mål framåt!


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Din måndag börjar med en känsla av ny energi och motivation. Du är redo att ta itu med utmaningar på jobbet och kan överraska dig själv med din produktivitet. Ta dig tid att organisera och planera för veckan framåt.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Idag kan du förvänta dig en kreativ och inspirerande dag, Vågen. Din förmåga att kommunicera och uttrycka dina idéer kommer att vara på topp. Använd denna energi för att ta itu med kreativa projekt eller ha meningsfulla samtal med nära och kära.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Idag kommer din intuition att vara på topp. Lyssna på dina inre känslor och följ dem i dina beslut. Det är en bra dag för självreflektion och att planera framtiden.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Stjärnorna lyser på din kreativa bana idag. Se till att ta dig tid för konstnärliga uttryck och projekt. Du kan hitta inspiration i oväntade platser, så var öppen för nya idéer och möjligheter.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Idag uppmuntras Stenbocken att fokusera på kommunikation och uttrycka sina känslor öppet. Du kommer att finna att andra är mer mottagliga för dina tankar och idéer idag, så ta chansen att dela med dig av dina visioner.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Idag är en dag att omfamna din kreativa sida, Vattumannen. Dina idéer kommer att spruta ur dig som en fontän av inspiration. Ta dig tid att utforska nya projekt och låt din fantasi flöda fritt.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Dagens energi uppmuntrar dig att ta det lugnt och reflektera. Använd dagen för att fundera över dina mål och drömmar. Meditera eller skriv ner dina tankar för att hitta klarhet.