in

Dagens horoskop: 11 oktober 2023

dagens

Vi börjar närma oss mitten av veckan och vi vet vad som väntar just ditt stjärntecken idag! Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Onsdagen ser ut att bli lugn och harmonisk för dig, Väduren. Du känner dig självsäker och energisk i alla utmaningar du tar dig an.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Idag har det blivit tid för reflektion. Ta en paus från den stressiga vardagen och fundera över vad som faktiskt gör dig lycklig. Sätt dig själv först!


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Idag kommer du vara i centrum med din charm och kreativitet. Berätta för andra om dina idéer, men kom ihåg att lyssna noga på svaren du får.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Under onsdagen får du tillfälle att tänka över vad du faktiskt mår bra över. Skapa en balans mellan dina inre behov och vad det finns för yttre krav på dig.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Vilken energi du har just nu, Lejonet! Din optimism smittar av sig på andra och det är ett perfekt tillfälle att pitcha den där idén som du har tänkt på. Var beredd att ta på dig ansvar och visa vad du verkligen går för!


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Onsdag och produktiviteten flödar för dig. Du är praktisk och håller dig fokuserad. Kanske är det tack vare all planering som du tidigare har gjort?


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Du känner dig nöjd över dina prestationer i ditt arbete. Kom ihåg att belöna dig själv för de framsteg som du gör. Skapa en balans mellan jobb och fritid!


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Idag kan gamla minnen komma tillbaka och det kan vara dags att släppa taget om det som inte längre gynnar dig. Fokusera på vad som gör dig starkare!


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Stanna upp lite idag, Skytten, och reflektera över vad som faktiskt händer. Hur mår du just idag? Hur kan du göra för att må ännu bättre? Våga stanna upp i tankar som även kan vara lite läskiga.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Nu är det dags att avsluta det där projektet som har legat på skrivbordet ett tag. Fokusera på struktur och avsluta en sak i taget.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Idag vill du gärna hjälpa allt och alla. Du vill att alla ska må bra och säger emot om någon säger något som inte är okej. Kom bara ihåg att ta hand om dig själv med.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Din intuition är på topp just nu. Ta vara på det och låt den guida dig igenom onsdagen. Allt kommer lösa sig!