in

Dagens horoskop: 11 maj 2023

dagens horoskop
Bildkälla: Unsplash

Vi vet vad som väntar just dig idag. Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Det finns en risk att du känner dig stressad idag, men var inte rädd för att ta en paus och ta hand om dig själv. Att meditera eller träna kan hjälpa dig att återställa din energi och återfå balansen.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Idag behöver du fokusera på att ta hand om dig själv! Det kan vara bra att lägga tid på selfcare, laga en god middag och att ta det lugnt för att undvika att känna dig överväldigad och stressad.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Denna dag kan vara full av spänning och överraskningar för Tvillingarna. Du kan få en chans att resa eller uppleva något nytt och annorlunda. Var öppen för nya möjligheter och se till att du njuter av varje ögonblick.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Dagens horoskop uppmuntrar dig att ta hand om din hälsa och ditt välbefinnande. Gör något som får dig att må bra, ägna dig åt ett hobby eller unna dig en lugn stund för dig själv.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Du behöver sätta gränser och ta hand om dig själv, Lejon! Ibland kan du ta på dig för mycket ansvar och glömma bort att ta hand om dina egna behov. Idag ska du istället prioritera dig själv.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Idag behöver du fundera över dina mål och ambitioner och se till att du är på rätt väg. Du kanske vill göra små justeringar eller justera din plan helt? Det är inte för sent att ändra sig!


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Nu behöver du fundera över vad du vill i livet och hur du kan uppnå det. Var försiktig med att ta förhastade beslut och glöm inte bort att ta pauser när du behöver det.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Idag kan du känna sig stressad och överväldigad av alla dina ansvarsområden. Se till att ta pauser och göra något som får dig att slappna av och återhämta dig.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Du kan känna en stark längtan efter äventyr och upplevelser idag. Var modig och våga prova nya saker, både mentalt och fysiskt. Utforska nya platser, eller testa en ny sport eller aktivitet.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Idag ska du ge dig själv tid och utrymme att utforska din passion och din kreativa sida. Du kan också få möjlighet att resa eller uppleva nya platser just idag.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Du kommer att känna dig inspirerad idag och ha en kreativ gnista som brinner inom dig. Ta tillfället i akt att utveckla dina kreativa talanger och arbeta med projekt som ger dig glädje.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Idag känner du dig extra romantisk och passionerad. Om du är i en relation kan du ta tillfället i akt att uttrycka dina känslor för din partner. Om du är singel kan du utforska nya möjligheter för kärlek och romantik. Kanske gå på en dejt?