in

Dagens horoskop: 10 oktober 2023

dagenshoroskop
Bildkälla: Unsplash

Tisdagen blir en dag för reflektion för många av er, medan ni andra vill ge er ut på äventyr. Vad väntar just dig? Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Idag känner du dig extra optimistisk. Det är ett perfekt tillfälle att ta tag i den där uppgiften som du har skjutit upp ett tag. Håll dig på banan och undvik distraktioner.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Under tisdagen har du fokus på ditt sociala liv. Säg ja på den där inbjudan till ett evenemang eller en fest. Ta tid för att reflektera över dina relationer och hör av dig till en vän du inte har pratat med på länge.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Du kan känna dig lite osäker på beslut som du behöver fatta idag. Ta dig tid för att överväga alla alternativ innan du bestämmer dig – men lita i slutändan på din magkänsla.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Arbetsdagen ser ut att bli intensiv för dig idag. Det kommer att krävas lite ansträngning för att du ska hålla dig på banan. Se även till att få in lite små pauser under dagen.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Idag känner du dig självsäker och modig att ta dig an nya utmaningar. Tveka inte, utan tillåt dig själv skina i rampljuset idag! Din positiva energi smittar av sig på andra.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfrun, idag kommer du att känna en inre stillhet. Uppskatta egentid och genom reflektion kan du få djupare insikter om lärdomar som väntar på att upptäckas. Skriv ner dina tankar!


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Idag känner du dig extra utåtriktad och vill gärna dela med dig av dina lärdomar till andra. Kom ihåg att även lyssna på andra och var samarbetsvillig för att komma fram till den bästa lösningen.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Under tisdagen känner du dig extra energisk och äventyrlig. Ta chansen att prova på nya saker och utmana dig själv. Gör något som får i gång ditt adrenalin!


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Dina känslor är intensiva idag och det är viktigt att du ger utlopp för dem. Hitta hälsosamma sätt att hantera dem, som att skriva dagbok eller varför inte testa på ett boxningspass?


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Stenbocken, idag är det viktigt att skapa balans i dina relationer. Kommunicera och kompromissa för att undvika missförstånd och konflikter. Lyssna på andras åsikter och respektera dem, även fast ni kanske tycker olika.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Idag känner du dig inspirerad för att göra förändringar i ditt hem eller på din arbetsplats. Rensa ut det som bara ligger och samlar damm – och varför inte testa att flytta soffan till andra sidan rummet?


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Fiskarna, idag är du öppen för nya möjligheter. Men ta inte för hastiga beslut, utan lyssna på din magkänsla. Försök att inte bli distraherad eller osäker på din väg framåt.