in

Dagens horoskop: 1 oktober 2023

horoskop
Bildkälla: Unsplash

Det är söndag – här är dagens horoskop. Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Ge dig själv tid att njuta av lugnet och reflektera över veckan som gått. Det kan vara en bra idé att planera för kommande vecka och sätta nya mål.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Du känner dig närmare dina nära och kära idag. Ta dig tid att umgås med familj och vänner. Det kan vara en bra dag att dela dina känslor och upplevelser med dem.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Denna söndag handlar om självreflektion och inre frid. Ta tid för meditation eller yoga för att hitta balans och lugn. Tänk på dina mål och hur du kan förverkliga dem. Din inre visdom kommer att leda dig på rätt väg mot framgång.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Idag kan du känna dig lite nostalgisk, Kräftan. Ta en stund att tänka tillbaka på ditt liv och de minnen som betyder mest för dig. Det kan ge dig en känsla av tacksamhet.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Ta tid för dig själv och överväg dina mål och drömmar. Det är en bra dag att planera för framtiden och sätta mål som kommer att leda dig mot framgång. Var också medveten om att du kan vara extra känslig idag, så se till att ta hand om ditt emotionella välmående.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Din intuition är stark idag. Lyssna på ditt inre och följ din magkänsla. Det kan leda dig mot värdefulla insikter och möjligheter.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Din intuition är extra skarp idag. Lita på din magkänsla när du tar beslut. Det kan leda dig mot rätt väg i livet och hjälpa dig att undvika potentiella problem.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Ta det lugnt och var självmedveten idag. Använd dagen för att ladda upp och förbereda dig för den kommande veckan. Meditation och yoga kommer att gynna dig.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Ta dig tid att koppla av och återhämta dig. Ett lugnt ögonblick i naturen eller en avslappnande meditation kan hjälpa dig att ladda batterierna inför den kommande veckan.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Denna dag bjuder på möjligheter till reflektion och självinsikt. Ta dig tid att utvärdera dina mål och hur du kan förbättra din livssituation. Lyssna på din inre röst och följ din intuition.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Du kan känna ett behov av att koppla av och ladda upp. Det är också en bra dag för att planera för kommande vecka och sätta nya mål.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Ge dig själv tillåtelse att koppla av idag. Ta ett varmt bad, läs en bra bok eller gå en stillsam promenad i naturen. Du förtjänar en paus från vardagens stress.