in

4 enkla Halloween-frisyrer (och produkterna som får håret att hålla hela natten)

halloween har och produkter
Foto: Arsham Haghani/Pexels

Behöver du snabb och enkel inspiration till looks inför årets Halloween-firande? Här är fyra enkla sätt att styla håret i kreativa uppsättningar inför kvällens festligheter. Vi listar också våra favoritprodukter. Mer

koplankar 1024x37 1

Vet du inte vad du ska klä ut dig till inför årets Halloween-fest eller är du inte sådär jättesugen att gå all in med din outfit? Här kommer fyra snabba frisyrer och kreativa sätt att styla håret för att få till enkla looks perfekta till Halloween.

Ett par djävulshorn

Om du har lite längre hår kan du snabbt och enkelt göra en håruppsättning som liknar ett par djävulshorn. Till det kan du ha på dig en snygg topp i svart eller rött. Vill du göra uppsättningen lite mer dramatisk? Använd röd sprayfärg och spraya på topparna av ”hornen”.

Harley Quinns blå och rosa pigtails

DCs Harley Quinn, som vi kanske främst känner igen som Margot Robbie från Suicide Squad, har en frisyr som man direkt känner igen. Uppsättningen är enkel med två hästsvansar med en hårsnodd i rosa och en i blått, sedan sprayar du drygt hälften av varje svans med rosa respektive blå färg.

halloween har Harly Quinn
Foto: Warner Bros

Prinsessan Leia, Rey eller Padme från Star Wars

Är du ett Star Wars-fan? Då passar en håruppsättning från en av våra rymdhjältinnor från Star Wars perfekt. Häruppsättningarna från filmerna är ikoniska och kommer kännas igen direkt. Speciellt Leias uppsättning är väldigt berömd (och den enklaste av de tre!) och med en vit klänning är hennes look komplett! Här kommer en tutorial som går igenom steg för steg hur du får till de olika uppsättningarna:

Den klassiska katten

En katt är kanske den mest klassiska utklädnaden på Halloween, men här är en ny tvist på kattöron som både är kreativa och enkla (och du slipper huvudvärken som man kan få av kattöron-diademen).

Här är de bästa produkterna för att få din Halloween-frisyr att hålla hela natten

Bra produkter är A och O för att din frisyr ska hålla, här listar vi några av våra favoriter. Tips: Passa på att klicka hem tillräckligt med hårnålar och hårsnoddar för dina uppsättningar, de har en tendens att få ben och springa iväg!

Heat Protect Spray från ghd

Ett värmespray för alla hårtyper med lätt formula. Här kan du köpa värmesprayet från Lyko.

halloween har spray

Quick Dry Heat Spray från Maria Nila

Ett annat värmeskydd som skyddar håret och samtidigt får det att torka snabbare när det appliceras i fuktigt hår. Här kan du köpa värmeskyddet på Lyko.

halloween har varmeskydd

Intense Root Lift Spray från Goldwell

Ett spray som ger håret omedelbar volym samtidigt som det är stärkande. Här kan du köpa volymsprayet på Lyko.

halloween har varmespray

Extreme Spray från Maria Nila

Ett hårspray som ger håret mycket stadga samtidigt som det verkar vårdande. Här kan du köpa hårsprayet från Lyko.

halloween har harspray

Final Fix Hair Spray från ghd

Ett hårstylingspray som ger håret stadga och får det att kännas mjukt. Här kan du köpa hårsprayet från Lyko.

halloween har spray

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.