in

Hårtrender 2022 – här är 5 fina frisyrer att satsa på

Bildkälla: Ranjana Rajput/Unsplash

Sugen på en ny frisyr till våren? Vi har samlat de senaste hårtrenderna och frisyrerna för kort, mellanlångt och långt hår. Mer

koplankar 1024x37 1

Med en nytt år runt hörnet väntar också en rad nya trender att ta efter och inspireras av. Vi har valt ut några av vårens främsta hårtrender för dig som är på jakt efter en ny frisyr.

Vårens trender för dam 2022: 5 frisyrer att satsa på

Lugg, flätor och ojämna längder – det är några trender vi tar med oss in i det nya året. Oavsett om du letar efter en kort, mellanlång eller lång frisyr finns här något för alla. Vi har samlat fem hårtrender att satsa på under 2022.

1. Mittbena

Dags att lägga sidbenan på hyllan! 2022 domineras helt av mittbenan, både för utsläppta och uppsatta frisyrer. Den passar lika bra oavsett om du har långt eller kort hår och går att styla mer eller mindre. Kör på en slickad bena med mycket volym i längderna eller låt håret falla naturligt.

Kam från Ghd

Fin-tandad kam från Ghd som gör det lättare att få till en perfekt bena. Läs mer och köp här.

2. Flätor

Flätor får följa med in i det nya året! Under 2022 ser vi dem i olika varianter och former. Inbakade, en stor fläta i hela håret eller några små närmast ansiktet som i videon ovan.

Stylingkräm från Maria Nila

Stylingkräm som håller flätorna på plats och ger en glansig finish, från Maria Nila. Läs mer och köp här.

3. Bob – frisyr för kort hår

Om du är sugen på en kortare frisyr är bob något att satsa på under 2022. Boben, där längderna slutar vid käklinjen ungefär, passar lika bra för rakt hår, lockigt hår och vågigt hår.

Plattång från OBH Nordica Björn Axén

Med den här plattången från OBH Nordica Björn Axén kan du få till både en rak, vågig och lockig bob. Läs mer och köp här.

4. Ojämna längder – frisyr för mellanlångt hår

Ojämna längder med mycket textur ser vi en hel del av under våren 2022. Perfekt för dig som är ute efter en mellanlång frisyr! Styla med en saltvattenspray för att få till extra mycket textur.

Saltvattenspray från Eleven Australia

Saltvattenspray från Eleven Australia, med volympuder som kan användas i både torrt eller vått hår. Läs mer och köp här.

5. Lugg – frisyr för långt hår

Om du letar efter ett tecken att klippa lugg, this is your sign! För dig med långt hår är lugg extra rätt i vår. Frisyren passar för många olika ansiktsformer, men kan kräva en del styling (vilket kan vara bra att tänka på INNAN du klipper dig).

Texturspray från Eleven Australia

En spray från Eleven Australia som ger både textur och volym, och fungerar som en bra quick fix för att luggen ska stanna på plats. Läs mer och köp här.