in

Här är frisyrerna som är hetast 2020

Hårtrender 2020, frisyrer för kort långt och mellanlångt hår
BIlder: Ali Yahya / Unsplash & Ting / Unsplash

Nytt år med nya rutiner. Varför inte passa på att skaffa en ny frisyr i samma veva? Här är 2020 finaste frisyrer och hårfärger. Mer

koplankar 1024x37 1

Vågade frisyrer med olika nyanser är temat för hårmodet 2020. Spana in årets hårtrender och inspireras till en makeover!

Här är hårfärger och hårtrender som gäller 2020

Färgat hår fortsätter trenda 2020. Våga ta ut svängarna och experimentera med olika färger! Året domineras av kopparröda toner, men även kallare nyanser av blått och lila. Här är våra favoritfärger.

Hårfärg: Kopparröda toner

Ryktet säger att kopparrött blir en färg att sträva efter. För att få till en perfekt färg rekommenderar vi att besöka en frisör, men om du är modig kan du testa experimentera med röda färger hemma.

Bonus! Färga håret rött hemma

röd hårfärg och trender frisyrer 2020

Få en snygg röd färg med Schwarzkopf LIVE Ultra Bright. Läs mer och köp här.

Hårfärg: Blå och lila nyanser

Känner du dig ännu lite modigare är blått och lila två färger som kommer vara helt rätt 2020. Varför inte i kombination, som på bilden nedan? Även här rekommenderar vi att besöka en frisör, men visst finns det saker du kan göra hemma!

Bonus! Färga håret blått hemma

hår färg trender frisyrer 2020

Satsa på en blålila färg med Schwarzkopf hårfärgsserie. Läs mer och köp här.

Hårfärg: Dua Lipa-looken

View this post on Instagram

💫 2020!!!! 💫

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Vi lämnar balayage i 10-talet, enligt Byrdie. Istället satsar vi på Dua Lipa-looken 2020 där underhåret ska vara en mörkare variant för att skapa kontraster. Byrdie menar på att trenden balayage är ute, och att vi istället ska ta efter Dua Lipas hårtrend. Satsa på ett mörkare underhår och skapa kontraster.

Här är frisyrer som gäller för dam 2020

Flätor, page och naturliga lockar kommer dominera 2020. Vi har valt ut våra favoritfrisyrer – både för kort, mellanlångt och långt hår.

Frisyr: Flätad frisyr

Visst, flätan är inte ny, men på Fashionweek såg vi att flera modeller hade flätor. Det som skiljer sig i år är att ”den gulliga” flätan är som bortblåst. Nu är det istället den tuffa stilen som gäller. Hämta inspiration från Daenerys Targaryen eller någon annan krigarkvinna.

View this post on Instagram

@louisvuitton ❤️❤️❤️

A post shared by Blésnya Minher (@blesnyaminher) on

Frisyr: Naturliga lockar

Det är få frisyrer som är tidlösa – men det lockiga håret kan vara en av dem! Rocka dina naturliga lockar och släng ut plattången 2020.

Frisyr: Pixiecut för kort hår

En trend som blir allt mer populärt är en kortklippt frisyr. Våga gå hela vägen och testa en pixiecut som på bilden nedan. Dessutom – hur skönt till våren?

Frisyr: Färgad page

Page är alltid snyggt, och en färgad sådan är ännu snyggare. Vi gillar färg och är taggade på att se alla möjliga hårfärger i vår.

View this post on Instagram

night out..💛

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Frisyr: Shaggy bobs

Ta en klassisk bobfrisyr till nästa nivå och satsa på en lite mer lurvig variant. Om du är tillräckligt modig kan du prova att experimentera med olika snygga och färgglada nyanser.

Frisyr: Luggen följer med in i 2020

Luggen kommer inte att försvinna under 2020. Även om det kan kännas jobbigt att klippa lugg så är det sååå värt det. Trenden visar att den gärna får vara lite längre. Kanske satsa på en gammal hederlig gardinlugg till våren?

Frisyr: Wetlook

Den beachiga wetlooken håller i sig! Håret ska vara glansigt, bakåtkammat och genomarbetat med gelé eller vax. Passar lika bra för dig med page!

Så fixar du wetlook hemma

budgie

Ett mjukgörande vax från Budgie. Särskilt bra för bakåtslickade frisyrer och wet-looks. Läs mer och köp här.

Hårmode: sjalar, diadem och hårspännen

Det finns ingenting som tyder på att trenden med håraccessoarer tar slut. Tvärtom! Sjalar, diadem och hårspännen följer med in i 2020.

Trendiga håraccessoarer 2020

hårtrend 2020

Ett ormskinnsmönstrat barette från Glitter. Läs mer och köp här.

hårtrend frisyr 2020

Grönt diadem från & Other stories som passar till både uppsatt och utsläppt hår. Läs mer och köp här.

frisyrer 2020 trend

Finns det något mer bättre än ett fint diadem? Svaret är nej. Detta mönstrade diadem från Gina tricot gör dig redo för det nya året. Läs mer och köp här.

hårspänne frisyr 2020

Känner du för att verkligen sticka ut? Med detta färgstarka hårspänne från Gucci kommer du verkligen att synas. Läs mer och köp här.

hårtrend frisyrer 2020

Pärlhårspännen i olika färger från Glitter. Läs mer och köp här.

Ser du någon frisyr du gillar? Här hittar du produkterna till frisyrerna!

  1. Har du torrt och skadat hår? Denna produkt från Amika ger dig textur och mer volym. Perfekt om du vill prova på en wetlook eller vill få till den perfekta knuten. Läs mer och köp här.
  2. En hårolja med värmeskydd från Bjuwti anpassad för alla hårtyper. Ger extra näring och lyster som du kommer att behöva nu när vi går mot mörkare tider. Motverkar frissighet och ger ditt hår en extra glans. Läs mer och köp här.
  3. 100 % vegansk produkt från Maria Nila som ser till att din frisyr håller hela dagen. Lätt att borsta ur och skyddar mot UV-strålning. Läs mer och köp här.
  4. Rocka lockigt hår. Air wrap från Dyson hjälper dig att få det bästa resultatet. Läs mer och köp här.
  5. Den här textursprayen från Kevin Murphy innehåller naturliga ingredienser och håller ditt hår mjukt. Läs mer och köp här.
  6. En genomskinlig torrspray från Bumble and bumble som ger håret mer volym. Perfekt för dig som har färgat hår. Läs mer och köp här.