in

20 prylar som höjer halloweenfesten (det kommer bli så läskigt!)

Halloweenfest 2018

Halloween är på intåg och vad passar då bättre än en fet fest? Vi har listat bästa och läskigaste prylarna att pynta hemmet med under halloweenfesten. Mer

I oktober vankas det fest! Tycker du att det är alldeles för långt till jul och nyår men älskar att pynta loss och dekorera hemmet – då kanske halloween är något för dig? Visst, det är en aning läskigare pynt MEN vem tycker inte om att skrämma upp sig lite? Beroende på hur lättskrämd du och dina kompisar är så har vi kategoriserat upp halloweendekorationerna i allt från mindre läskigt till väldigt läskigt. Vilka dekorationer skulle passa in bäst hemma hos dig under halloween?

Mindre läskiga halloweendekorationer

Halloweendekorationer till festen1. Ballonger med texten ”Boo” samt pom pom-dekorationer från Meri Meri. Läs mer och köp här. 2. Spindelnätsdekoration från Ginger Ray. Läs mer och köp här. 3. Orange ballong med pumpatryck från Teknikmagasinet. Läs mer och köp här. 4. Svart kittel som är perfekt att servera godis i, från Teknikmagasinet. Läs mer och köp här. 5. Bordsdekoration i form av en pumpa från Partykungen. Läs mer och köp här. 6. Pumpalyktor i tre olika storlekar från Partykungen. Läs mer och köp här.

Lite läskiga halloweendekorationer

Halloweendekorationer för festen1. Hängande dekoration från Partykungen i form av en slaktargris. Läs mer och köp här. 2. Ballonger med ”Happy Halloween”-tryck från Partykungen. Läs mer och köp här. 3. Läskig tavla från Partykungen på en pojke som ruttnar och blir en zombie. Läs mer och köp här. 4. Läskig fladdermus från Partykungen att hänga upp i taket. Läs mer och köp här. 5. Dödskalle från Teknikmagasinet som både skriker och lyser i mörker. Läs mer och köp här. 6. Tänd ett ljus och låt det blöda? Ljus från Partykungen i form av en hand. Läs mer och köp här. 7. Läskig docka från Teknikmagasinet som sjunger och cyklar på sin trehjuling. Läs mer och köp här. 8. Ljus från Partykungen i form av ögon, går att lägga i vattnet så de flyter runt. Läs mer och köp här.

Väldigt läskiga halloweendekorationer

Halloweendekorationer till festen1. Skylt från Coolstuff med orden ”Beware”. Läs mer och köp här. 2. Spindelfobi? Det kommer du få av den här skelettspindeln från Coolstuff. Läs mer och köp här. 3. Svarta ballonger med ”Happy Halloween”-tryck från Partykungen. Läs mer och köp här. 4. Läskig zombiehand från Coolstuff. Läs mer och köp här. 5. Läskig vargmatta från Partykungen med ljus och ljudeffekter. Läs mer och köp här. 6. Blodig dödskalle att sätta på bordet, från Coolstuff. Läs mer och köp här.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.