in

5 halloween-kostymer för hela ditt kompisgäng

halloween dragar
Bildkälla: Deleece Cook / Unsplash

Funderar du på vad du och dina vänner ska klä ut er till på årets halloweenfest? Vi har samlat massa tips inför spooky season. Mer

koplankar 1024x37 1

Vill du och dina vänner ha matchande outfits till årets halloween-fest? Vad sägs om att klä ut er till en läskig cirkusgrupp, rånarligan i La casa de papel eller tvillingarna i The Shining? Ett skepp kommer lastat med tips!

1. Läskig cirkusgrupp

Tillhörde du en av dem som tyckte det var läskigt att gå på cirkus när du var liten, snarare än roligt? Plus en! Kanske är din clown-skräck total? Då kanske du och dina vänner inte ska klä ut er till det här förresten. Men hur läskigt och kul att klä ut sig till en cirkusgrupp? Här kommer tre episka dräkter på temat.

Den elaka gycklaren

cirkus

Den här maskeraddräkten innehåller tröja, byxor, midjeskärp, huvudstycke och mask. Du hittar den hos Partykungen. Läs mer och köp här.

En läskig clown-mask

cirkusclown

Alla cirkusgrupper måste ha en läskig clown! Du hittar den här masken hos Partykungen, och här hittar du hela outfiten att komplettera med. Läs mer och köp här.

Obehaglig clownoverall

clowwn

Det är exakt en sån här clown som dyker upp i ens mardrömmar. Du hittar dräkten hos Partykungen. Läs mer och köp här.

2. Squid game

Vi kommer aldrig nog aldrig komma över den sydkoreanska thrillern Squid game. Netflix-serien blev minst sagt en stor snackis efter att den hade premiär i september 2021. Och det är lätt att förstå varför! Handlingen bygger på att ett gäng personer med stora skulder får chansen att vinna cirka 300 miljoner kronor. För att vinna måste de tävla i en rad barnlekar – men det är med livet som insats. Ett perfekt halloween-koncept om inte annat!

Klä ut dig till en spelledare i tv-serien

Namnlöst 5 2

Hos Partykungen hittar du en likadan dräkt som i serien. Läs mer och köp här. Du ska självklart även ha en spelledarmask för att göra allt ännu läskigare. Den hittar du här.

3. Systrarna i ”The Shining”

Varning för jätteläskigt klipp här nedan! Varför ÄR The Shining så obehaglig? Är det kanske för att allt läskigt i filmen kommer från ingenstans, utan någon varningsmusik? Hur som helst har det varit väldigt populärt att klä ut sig till tvillingarna i The Shining typ så länge vi kan minnas. Vilket vi absolut förstår! Vill du och din kompis ha matchande outfits på halloween-festen i år är det här verkligen en look att satsa på.

The Shining-dräkt

halloween2

Du hittar den här halloweenkostymen hos Partykungen. Läs mer och köp här.

4. Sally och Jack i The Nightmare before Christmas

Om du känner för att satsa på halloweensmink i år The Nightmare before Christmas ett perfekt tema. Kanske vill du och din kompis klä ut er till Sally och Jack? Fantasyfilmen, som handlar om en kung i Halloween Town som kidnappar jultomten och planerar att ge läskiga julklappar till alla barn, känns dessutom lagom obehaglig (om vi får ha någon say i det här!).

I videon nedan får du reda på hur du sminkar dig som Sally.

Ansiktsfärg till din The Nightmare before Christmas-kostym

3 2

Partykungen har ansiktsfärger som du kan använda för att lägga en bra bas. Läs mer och köp här.

5. Rånarligan i La casa de papel

Lika besatt som La casa de papel som vi är? Tänkte väl det! Den här spanska serien kretsar kring ett gäng rånare som planerar en kupp mot Kungliga spanska myntverket. Samtidigt bär de röda overaller och masker som föreställer konstnären Salvador Dalí. En perfekt halloween-look för dig och dina vänner om du frågar oss!

Här hittar du din La casa de papel-mask

Namnlöst 3 1

La casa de papel-masken hittar du här. Läs mer och köp här.